Μια εντολή που έγινε πράξη! Η ευγενική «παράκληση» των Αμερικανών με «ταχυδρόμο» Έλληνα διπλωμάτη, στον Κασσελάκη. «Καλό θα είναι Στέφανε, να μην συμμετέχεις στην πορεία του πολυτεχνείου μέχρι την Πρεσβεία». Οι λόγοι που τον έπεισαν και τι του υπενθύμισαν για τα συμφέροντα του.


Του ειδικού συνεργάτη

Μια απολύτως διασταυρωμένη και ενδιαφέρουσα πληροφορία η οποία προέρχεται από πολύ έγκυρους διπλωματικούς κύκλους του υπουργείου Εξωτερικών έφτασε στο edolio5 και αναφέρει πως ο Στέφανος Κασσελάκης έλαβε μήνυμα από την Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα με ένα πολύ σαφές περιεχόμενο.

Ούτε λίγο ούτε πολύ η Αμερικανική Πρεσβεία εξηγούσε στον Στέφανο Κασσελάκη πως δεν θα ήταν καθόλου φρόνιμο και σωστό να συμμετέχει σε μια πορεία που θα έφτανε μέχρι τις εγκαταστάσεις της αμερικανικής διπλωματικής αποστολής στην Αθήνα.

Όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως η πληροφορία αυτή διακινήθηκε από ανώτερους διπλωματικούς κύκλους του υπουργείου Εξωτερικών και συγκεκριμένα ταχυδρόμος της εντολής που ήταν Έλληνας συνταξιούχος διπλωμάτης που βρισκόταν επί χρόνια δίπλα στον Αλέξη Τσίπρα.

Επισημαίνεται πως ο Στέφανος Κασσελάκης είναι Αμερικανός πολίτης και πως όλα τα οικονομικά του συμφέροντα εξαρτώνται από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό ήταν και επί της ουσίας το μήνυμα και ο λόγος που τον έπεισαν να πράξει ότι του είπαν.

Ο Στέφανος Κασσελάκης την Παρασκευή το απόγευμα έκανε τον κόπο να μεταβεί μέχρι τα Χαυτεία και αφού σιγούρεψε πως τα απαραίτητα για το Instagram είχαν ολοκληρωθεί, δηλαδή βίντεο, stories και φωτογραφίες, τότε αποχώρησε.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !