(N2) Οι εκλογές στο Ναύπλιο και οι «ορφανές» πλαστές διαθήκες! Η δράση του παραδικαστικού, οι τεράστιες περιουσίες και οι δικαστικές αποφάσεις που δείχνουν τους «εγκεφάλους» της σπείρας που δρα με τις πλάτες του λευκού κολάρου της Αθήνας.


edolio5 team

Γέμισε το email του edolio5 από καταγγελίες συγγενών - θυμάτων μετά την χθεσινή ανάρτηση του ρεπορτάζ για όσα συμβαίνουν στο Δήμο Ναυπλιέων και την δράση παραδικαστικού κυκλώματος με «ορφανές» πλαστές διαθήκες που περιέχουν αμύθητες περιουσίες. 

Κατά περίεργο τρόπο κάθε φορά που μια τέτοια πλαστή διαθήκη φτάνει εν όποιον των δικαστηρίων πάντα οι ίδιοι δικηγόροι φαίνεται να εκπροσωπούν τους πλαστογράφους. Η μια δικαστική απόφαση μετά την άλλη, που το edolio5 έχει στην διάθεση του, δείχνει την μεθόδευση της σπείρας, προκειμένου να καρπωθεί τεράστιες περιουσίες. Πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η δημοτική αρχή με τον νυν δήμαρχο Δήμητρη Κώστουρο που όλα δείχνουν ότι θα κερδίσει με άνετη πλειοψηφία και στον 2ο γύρο - εκλέγεται από το 2012 ως δήμαρχος - αντιστέκεται με κάθε μέσο στην δράση της νέας «Εταιρείας Δολοφόνων» και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει κατονομάσει τους εγκεφάλους αυτών των υπόγειων διαδρομών που φαίνεται ότι έχει απλώσει τα πλοκάμια της σε όλη την πόλη και σε συμμαχία με τεράστια συμφέροντα που κινούνται από την πρωτεύουσα θέλουν να παραδώσουν και την τοπική οικονομική ζωή σε νεοφερμένους νταβατζήδες της εστίασης και της εκμετάλλευσης των παραλιών που κυριαρχούν στη Αθηναϊκή Ριβιέρα. 


ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !