Η 6απλη δολοφονία στην Λούτσα και το «Μαράκι» της Κατεχάκη που άνοιξε τον κουμπαρά! Μια υπόθεση «θεατράλε» για «μάσημα» μυστικών κονδυλίων και παραμύθια της Χαλιμάς με πράκτορες της ΜΙΤ σε ρόλο Τζέιμς Μποντ. Η «μαϊμού» σύλληψη στο αεροδρόμιο του Τούρκου που συνεργάζονταν ήδη με την ΕΥΠ και «έφτιαξε» όλη την «δουλειά».


Του ειδικού συνεργάτη

Αφού πέρασαν λίγες μέρες από την εξαπλή δολοφονία στην Λούτσα, είπαμε σήμερα να ρίξουμε λίγο φως στην υπόθεση αυτή. Είναι προφανές όπως ήδη έχουμε αποκαλύψει πως η υπόθεση αυτή είναι μια τεχνική φούσκα αφού παρουσιάστηκε για ευκαιρία σε κάποιους να μασήσουν αρκετές χιλιάδες ευρώ από τα μυστικά κονδύλια. Τρείς άνδρες είναι τα πρόσωπα κλειδιά για την πλήρη εξιχνίαση του μακελειού στην Λούτσα, που φυσικά δεν είναι ξεκαθάρισμα μυστικών υπηρεσιών αλλά εμπόρων ναρκωτικών.  Ο πρώτος είναι το έκτο θύμα της δολοφονικής ενέδρας, ο δεύτερος ο 32χρονος Suleyman D., που συνελήφθη με περίεργο τρόπο στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ενώ προσπαθούσε να διαφύγει (;) στην πατρίδα του μέσω Λέσβου, και ο τρίτος ένας άγνωστος άνδρας που διέμενε μαζί με τα πέντε από τα θύματα στην μονοκατοικία της Λούτσας. Τους πέντε που εφοδιάστηκαν με πλαστές Ιταλικές ταυτότητες για να φύγουν από την Ελλάδα. Φυσικά για να γίνει πιο εύκολη η απορρόφηση των κονδυλίων μπλέκουν με την υπόθεση αυτή σε έναν κύκλο με παρόμοιες υποθέσεις που έχουν συμβεί στο παρελθόν στην χώρα μας.

Πρόκειται για άλλες τέσσερεις υποθέσεις, την διετία 2021 – 2022, των οποίων οι πρωταγωνιστές, δράστες και θύματα, θεωρούνται μέλη των ίδιων εγκληματικών ομάδων που ανταγωνίζονται για την διακίνηση ναρκωτικών και την μεταφορά παράνομων μεταναστών στην Ευρώπη.

Την επίθεση με εννιάρια πιστόλια εναντίον δύο Τούρκων στις 5 Σεπτεμβρίου 2021 στην Ακτή Μουτσοπούλου, μια ακόμη ανάλογη επίθεση εναντίον τριών Τούρκων που διέμεναν σε νοικιασμένη μονοκατοικία της Αναβύσσου, στις 6 Οκτωβρίου 2021, ένα ανάλογο περιστατικό με θύματα πάλι δύο Τούρκους έξω από κατάστημα στην πλατεία Βάθης, στις τρείς Σεπτεμβρίου 2022 και τέλος την δολοφονία ενός νεαρού Τούρκου κουρδικής καταγωγής την επόμενη ημέρα, στην οδό Αλκμήνης στα Πετράλωνα, επίθεση η οποία θεωρήθηκε εκδίκηση για τους τραυματισμούς των δύο ατόμων στην πλατεία Βάθης.

Από εκείνη την περίοδο υπήρχαν πληροφορίες στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία σχετικά με όλες αυτές τις δολοφονικές επιθέσεις, που ανέφεραν πως επρόκειτο για πόλεμο μεταξύ μελών δύο μεγάλων εγκληματικών οργανώσεων της Τουρκίας, οι οποίες δρουν στην Ελλάδα εμπορευόμενοι και διακινώντας ναρκωτικά. Η σύλληψη του 32χρονου Suleyman D., στου οποίου την τσάντα βρέθηκαν τέσσερεις σφαίρες  (!) των εννιά χιλιοστών ενώ επιχειρούσε να ταξιδέψει στην Μυτιλήνη μετά τις δολοφονίες στη Λούτσα προκαλεί γέλιο σε όσους γνωρίζουν την τακτική τέτοιων συλλήψεων. Είναι δυνατόν 2 ώρες μετά το φονικό με 6 νεκρούς να προσπαθείς να ταξιδέψεις με αεροπλάνο και να έχεις στην τσέπη σου κάλυκες ίδιου διαμετρίματος που χρησημοποιήθηκαν στις δολοφονίες ;  Ο 32χρονος είχε πάρει πολιτικό άσυλο στην χώρα μας ισχυριζόμενος πως ήταν στέλεχος των τουρκικών υπηρεσιών ασφαλείας και είχε διωχθεί από την Κυβέρνηση Ερντογάν ως «Γκιουλενιστής». Με απλά λόγια ήταν απόλυτα συνεργάζομενος με τις Ελληνικές αρχές ασφαλείας.  Αυτός είναι και το πρώτο πρόσωπο που θεωρείται κλειδί για την σκοτεινή αυτή υπόθεση.

Το δεύτερο κομβικό πρόσωπο είναι το έκτο θύμα της δολοφονικής ενέδρας, το οποίο σύμφωνα με τους ερευνητές της Ασφάλειας Αττικής είχε εντελώς διαφορετικό «προφίλ» από τα άλλα πέντε θύματα. 

 Ο συγκεκριμένος άνδρας ταυτοποιήθηκε από τα δακτυλικά αποτυπώματα του, αφού είχε υποβάλει αίτημα ασύλου όταν μπήκε παράνομα στην Ελλάδα από τον Έβρο σαν πολιτικός πρόσφυγας. Και γι’ αυτόν προέκυψαν πληροφορίες από την Αντιτρομοκρατική που ανέφεραν πως συνεργαζόταν με μαφιόζικα κυκλώματα στην Τουρκία πλαστογραφώντας ταυτότητες και διαβατήρια Ευρωπαϊκών χωρών για λογαριασμό τους.

Το τρίτο πρόσωπο – κλειδί, εμφανίζεται σε φωτογραφία που αναρτήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και εμφανίζει τα πέντε από τα θύματα της δολοφονικής ενέδρας μαζί με αυτόν, στην αυλή της μονοκατοικίας που είχαν νοικιάσει στην Λούτσα, και έφερε στην δημοσιότητα η τουρκική εφημερία Yeni Safak. Το πρόσωπο αυτό δεν έχει ταυτοποιηθεί και οι αστυνομικοί δεν έχουν κανένα στοιχείο ούτε για το ποιος είναι, ούτε για το που βρίσκεται, ούτε για το εάν συμμετείχε στο μακελειό.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας είναι πλέον βέβαιοι πως ο 32χρονος Suleyman D. Οδηγούσε το όχημα των θυμάτων λέγοντας τους πως θα τους μετέφερε στο αεροδρόμιο, μέχρι την φονική ενέδρα όπου περίμεναν τουλάχιστον τέσσερεις συνεργοί του, αφού βρέθηκαν ίχνη γενετικού του υλικού, και στην μονοκατοικία όπου διέμεναν τα θύματα, αλλά και στο αυτοκίνητο που τα μετέφερε στην ενέδρα. Είναι φανερό πως η ΕΥΠ διατηρεί στοιχεία για τα πρόσωπα της υπόθεσης αυτής που δεν έχει δώσει στους ερευνητές της ασφάλειας που ασχολούνται με την 6απλη δολοφονία. Η κάθε υπηρεσία κάνει το παιχνίδι της και ότι στοιχεία υπάρχουν από το παρελθόν για αυτή την υπόθεση παρουσιάζονται με το σταγονόμετρο δήθεν ως νέες πληροφορίες που φυσικά εξαγοράζονται από «πηγές». Η «Μαρία» της ΕΥΠ που διαχειρίζεται το ταμείο των μυστικών κονδυλίων τις τελευταίες μέρες δεν προλαβαίνει να σφραγίζει φακέλους με 50ευρα.

ΠΑΤΑ ΕΔΩ για να λαμβάνεις όλες τις νέες αναρτήσεις του ΕΔΩΛΙΟ5 !