Η λάθος σύλληψη που εκθέτει τους πάντες! Το φιάσκο της ΕΛΑΣ και η πρεμούρα Οικονόμου και Κατσαφάδου για να «φτιάξουν» Έλληνα δολοφόνο. Αφέθηκε ελεύθερος από εισαγγελέα και ανακριτή ο φίλαθλος του παναθηναϊκού που συνελήφθη ως εγκέφαλος (!) των επεισοδίων. Ήταν στην Κεφαλονιά με την σύντροφο του από τις 2 Αυγούστου.


edolio5 team

Το edolio5 από την πρώτη ώρα έχοντας γνώση της πλήρης δικογραφίας που έχει στείλει η ΕΛΑΣ στην εισαγγελία και αφορά τα επεισόδια και την δολοφονία του άτυχου φιλάθλου της ΑΕΚ έχει  «μιλήσει» για την απόλυτη συγκάλυψη των ευθυνών τόσο της ηγεσίας της ΕΛΑΣ αλλά και του πολιτικού διδύμου Οικονόμου - Κατσαφάδου. Συλλήψεις που γίνονται στο πόδι χωρίς κανένα στοιχείο παρά μόνο βασιζόμενες σε πληροφορίες «αγορασμένες» από την κρατική ασφάλεια. Σε φιάσκο οδηγήθηκε η σύλληψη του 43χρονου οπαδού του Παναθηναϊκού που συνελήφθη με τυμπανοκρουσίες και κατηγορείται για συμμετοχή στην αιματηρή επίθεση της Νέας Φιλαδέλφειας. Διαφωνία, κατά ελάχιστο λόγο και άνευ σημασίας,, υπηρξε μόνο για την επιβολή η όχι περιοριστικών όρων σε βάρος του, με την εισαγγελέα να θεωρεί πως ο κατηγορούμενος πρέπει να αφεθεί ελεύθερος χωρίς όρους ενώ η ανακρίτρια να τάσσεται υπέρ της επιβολής της υποχρεωτικής εμφάνισης του μία φορά το μήνα. Τη διαφωνία θα λύσει το δικαστικό συμβούλιο ενώ ο 43χρονος είναι ελεύθερος από σήμερα (22/8).

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες, ισχυριζομενος πως βρισκόταν στην Κεφαλονιά. Προσκόμισε μάλιστα συγκεκριμένα στοιχεία (εισιτήρια, αποδείξεις διοδίων, πληρωμές μέσω κάρτας κ.ά.) ορος επίδραση του ισχυρισμου του πως από 2/8 μέχρι 8/8 βρισκόταν σε διακοπές στο νησί του Ιονίου. Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει δε πως έχει αποστασιοποιηθεί από το σύνδεσμο.

Νωρίτερα κατέθεσε ως μάρτυρας στην ανακρίτρια και η σύντροφος του η οποία υποστηρίζει πως ήταν μαζί.