Το 1965 το λέγανε αποστασία! «Αγόρασε» ενεργό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ ο Μητσοτάκης με μια θέση γενικής γραμματέως γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια τα γαλάζια στελέχη. Η Δημαδάμα διάλεξε καρέκλα στην γραμματεία ισότητας που ζέσταιναν οι Νεοδημοκράτες που «έτρεχαν» προεκλογικά και περιμένουν στην ουρά.


edolio5 team

Σιγά μην έλεγε όχι! Ένα ακόμη στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που μέχρι εχθές ήταν ενεργό πίσω από το γραφείο της στην Χαριλάου Τρικούπη «αγοράστηκε» μέσα σε μια νύχτα από την κυβέρνηση με μια θέση γενικής γραμματέας. Φυσικά μόλις έγινε γνωστό σήμερα το πρωί το ΠΑΣΟΚ με μια λιτή ανακοίνωση την διέγραψε. 

Σημειώνεται πως η Δημαδάμα με ανάρτησή της στα social media ανακοίνωσε μεταξύ άλλων ότι «θεωρώ αυτονόητη την υποβολή της παραίτησής μου από κάθε ιδιότητα με κομματικό πρόσημο για λόγους δεοντολογίας και με την πεποίθηση ότι αναλαμβάνω μια αποστολή εθνικού χαρακτήρα, η ευόδωση της οποίας προϋποθέτει τη συνεννόηση όλων των δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων». Φυσικά η ανακοίνωση αυτή είναι άνευ ουσίας αφού θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί πριν τις εκλογές εάν ήθελε να αξιοποιηθεί από την ΝΔ, δίνοντας και αγώνα υπέρ της. Αντίθετα άλλοι έτρεχαν για να βρει ζεστή την καρέκλα η Δημαδάμα που μέχρι το βράδυ των εκλογών φώναζε ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Η Γενική Γραμματεία Ισότητας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αναφέρεται στον πυρήνα του ευρωπαϊκού συστήματος αξιών.
Αποδέχθηκα την πρόταση να τεθώ επικεφαλής αυτής της Γραμματείας με αίσθημα ευθύνης και χρέους για να καταθέσω την εμπειρία και τη γνώση που απέκτησα έχοντας αφιερώσει σε αυτά τα κρίσιμα για τη δημοκρατία ζητήματα όλες μου τις δυνάμεις διαχρονικά και επιδιώκοντας πάντα τις ευρύτερες δυνατές συναινέσεις. Θεωρώ αυτονόητη την υποβολή της παραίτησής μου από κάθε ιδιότητα με κομματικό πρόσημο για λόγους δεοντολογίας και με την πεποίθηση ότι αναλαμβάνω μια αποστολή εθνικού χαρακτήρα, η ευόδωση της οποίας προϋποθέτει τη συνεννόηση όλων των δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων.