Πολύ χρήμα ο τοπάρχης! Ο δήμαρχος και η μεζονέτα που αγόρασε στην περιοχή του από εργολάβο που την έχει ρημάξει με αυθαίρετα! 600.000 ευρώ η εμπορική αξία, 200.000 στα συμβόλαια και τα άλλα σε 3 κουτιά από παπούτσια. Η ληστεία που είχε γίνει πριν 2 μήνες και δεν δηλώθηκε ποτέ γιατί τα παλιόπαιδα πήραν τις μίζες από την ντουλάπα.


edolio5 team 

Πολλή συζήτηση γίνεται στην αυτοδιοικητική «πιάτσα», για μια κίνηση πολλών εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ που έκανε Δήμαρχος της Αττικής.

Όπως έμαθε το edolio5, αγόρασε μια πολυτελέστατη μεζονέτα, που «γλυκοκοίταζαν» πολλοί στην περιοχή του, αλλά ο ίδιος, βρήκε «δικό του» τρόπο να την αποκτήσει! Να σας πούμε ότι ο δήμος αυτός έχει ενσωματωμένη πολεοδομία στις υπηρεσίες του και κατά συνέπεια άμεσο έλεγχο στην οικοδόμηση που γίνεται. Ένας εργολάβος που για λογότυπο της εταιρείας του έχει ένα πουλί, κατά συνήθεια αυθαιρετεί σε κάθε τι που χτίζει.

Το σπίτι-«παλατάκι» βλέπετε είχε πραγματική αξία 600.000 ευρώ αλλά το ποσό που γράφτηκε στα συμβόλαια είναι 200.000 ευρώ. Τα υπόλοιπα 400.000 ευρώ όπως μάθαμε τα είχε βάλει σε 3 κουτιά από γόβες που τις προηγούμενες μέρες είχε αγοράσει η γοητευτική σύζυγος. Πριν από 2 μήνες όπως είχαμε αποκαλύψει στο σπίτι του δημάρχου είχε γίνει ληστεία αλλά δεν δηλώθηκε στην αστυνομία μιας και τα χρήματα που έκλεψαν ήταν κατάμαυρα. Είπαν τώρα προφανώς ας τα κάνουμε βίλα, αυτά που μας έμειναν για να μην μας πάρουν και αυτά.

 Το καταλάβατε ή να κάνουμε αυτό που λέει η διαφήμιση ;