Η δημοσκόπηση που δείχνει την κατρακύλα χωρίς τέλος στο «μαγαζί» του Νατσιού και τον αφήνει οριστικά εκτός Βουλής! Ο «αποκεφαλισμός» των υπ. βουλευτών που εξελέγησαν πρώτοι, για να πάρουν τις θέσεις τους οι εκλεκτοί του κονκλάβιου τον έχει στείλει στα τάρταρα.


edolio5 team

Λίγες ώρες απέμειναν για τις εκλογές και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως πρώτο κόμμα θα είναι η ΝΔ όπως και στις πρώτες κάλπες με άνετη αυτοδυναμία.

Στην τελευταία δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την Interview η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι στις 19,8 μονάδες.

Συγκεκριμένα στο ερώτημα ποιο κόμμα θα ψηφίζατε αν είχαμε εκλογές την επόμενη Κυριακή, η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει 40,3% (από 40,79 που είχε λάβει στις 21 Μαΐου), ο ΣΥΡΙΖΑ 20,5% (από 20,07), το ΠΑΣΟΚ 9,6% (από 11,4% στις 21 Μαΐου), το ΚΚΕ 6,1% (από 7,2%), η Ελληνική Λύση με 4,4% (από 4,4%) και ακολουθεί η Πλεύση Ελευθερίας με 3,5% (από 2,8% ).

Την ίδια στιγμή, από τη δημοσκόπηση προκύπτει πως η Νίκη, που στις πρώτες εκλογές ήταν μία «ανάσα» από την είσοδο στη Βουλή μένει εκτός με ιδιαίτερα χαμηλό ποσοστό.

Το κόμμα του Δημήτρη Νατσιού που εμφανιζόταν να έχει ποσοστά πάνω από 3%, πριν τις διαδοχικές αποχωρήσεις εξαιτίας των «αποκεφαλισμών προσώπων» σε μη εκλόγιμες θέσεις στις λίστες ενώ είχαν βγει πρώτοι με τον Σταυρό επιλογής.

Φαίνεται πως ο κ. Νατσιός και το επιτελείο του ακολούθησαν τη γραμμή που χάραξε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και μόλις διαπίστωσαν πως έχουν βάσιμες ελπίδες να μπουν στη Βουλή άρχισαν τις απομακρύνσεις για να μείνουν τα «μεροκάματα» στους δικούς τους ανθρώπους.

Όμως οι απομακρύνσεις και οι αδικίες εις βάρος προσώπων που βγήκαν πρώτα σε σταυρούς δεν δίνουν καλή εντύπωση στους πολίτες που εκδικούνται την ώρα της κάλπης και όπως φαίνεται η εκλογική πανωλεθρία θα είναι άνευ προηγουμένου.