Ο «αστεράτος» της ΕΛΑΣ που κάθε εβδομάδα κερδίζει εκατομμύρια από τον τζόγο του διαδικτύου, λαχεία και στοίχημα! Η προκλητική ζωή που κάνει, ο «λουλουδοπόλεμος» στα μπουζούκια, ο κωδικός 781 της φορολογικής δήλωσης και τα κολλητιλίκια με γνωστό υπουργό.


Του Άρη Σπίνου

Μία περίεργη υπόθεση στους κόλπους της Αστυνομίας διερευνά η Αρχή Μαύρου Χρήματος σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5, υπόθεση στην οποία φαίνεται να διενεργούν προανάκριση και οι υπηρεσίες της Οικονομικής Αστυνομίας.

Αναλυτικότερα, στο στόχαστρο των 2 Αρχών έχει μπει αστυνομικός, ο οποίος δηλώνει κέρδη από τζόγο κάθε χρόνο από 50.000 ευρώ έως 60.000 ευρώ για τα τελευταία 8 χρόνια.

Η Αρχή για το ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, υπό τις οδηγίες του έμπειρου εισαγγελέα Βουρλιώτη, έχει ήδη ενημερώσει τις αρμόδιες φορολογικές αρχές ενώ παράλληλα ενημέρωσε και την Αρχή Εποπτείας – Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) για περαιτέρω έλεγχο στις στοιχηματικές εταιρείες.

Το αποκορύφωμα είναι το γεγονός ότι την τελευταία χρήση ο εν λόγω αστυνομικός φαίνεται να δηλώνει στο μαγικό κωδικό 781 έσοδα από κέρδη ( Λαχεία, Στοίχημα κλπ.) το ιλιγγιώδες ποσό των 800.000 ευρώ το οποίο και χρησιμοποιείται για την κάλυψη τεκμηρίου για την αγορά ακινήτου.

Εντύπωση προκαλεί και η χλιδάτη ζωή του Αστυνομικού αφού φαίνεται να κυκλοφορεί με υπερπολυτελή αυτοκίνητα, «πρώτο τραπέζι πίστα» στα μπουζούκια ενώ φαίνεται να κάνει συχνές επισκέψεις σε γνωστό νησί των Κυκλάδων. Μαθαίνουμε μάλιστα ότι ο ίδιος διαδίδει τις ιδιαίτερες σχέσεις που έχει με πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΝΔ που ήταν υπουργός στην κυβέρνηση.

Το σίγουρο είναι ότι ο έμπειρος εισαγγελέας κ. Χαράλαμπος Βουρλιώτης σε συνεργασία με τους συνεργάτες του κινείται με γοργούς ρυθμούς και αναμένεται γρήγορη διαλεύκανση της υπόθεσης.