Σαν τα πιτσουνάκια τσουγκρίζουν τα ποτήρια εις υγείαν της μεταγραφής! Ο Βελόπουλος πολεμάει την κυβέρνηση Μητσοτάκη με κάθε τρόπο και ο αποστάτης από την «πίσω πόρτα» έτρωγε και έπινε με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

edolio5 team

Θα μου πείτε είναι κακό να πιούμε ένα ποτήρι κρασί με τον πολιτικό μας αντίπαλο ;

Όταν θεωρείς ότι είναι υπεύθυνος για το κατάντημα της χώρας, όταν ξεπουλάει Ιερά και Όσια και όταν, όταν όταν μάλλον δεν είναι και το πιο φυσιολογικό. Γίνεσαι όμοιος με εκείνους που άλλα λένε μπροστά στις ανοιχτές κάμερες και άλλα κάνουν κάτω από το φεγγάρι! 

Η φωτογραφία των δημοσίων σχέσεων και του «όλοι μαζί μια παρέα είμαστε» που δείχνει τον αποστάτη της «Ελληνικής Λύσης - Κυριάκος Βελόπουλος» μέσα στο γέλιο και την χαρά που μπόρεσε να βρεθεί και αυτός στο ίδιο τραπέζι ως όμοιος με την εξουσία (που υποτίθεται ότι καταγγέλλει) τα λέει όλα! Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη σφυροκοπά με κάθε μέσο το κόμμα που ανήκει και ο ευρισκόμενος απέναντι του Άδωνις Γεωργιάδης χυδαιολογεί πολιτικά στην βουλή σε βάρος του προέδρου του, για αυτόν φαίνεται ότι είναι ψηλά γράμματα! Να ήταν μόνο οι φωτογραφίες...