Αυτός είναι που τα «χρειάστηκε»! Ο «κρύος ιδρώτας» για π. πρωθυπουργό και η ταβέρνα «Βασίλης» στην Κηφισιά. Η πομπή των 150 μηχανών και οι ακροβολισμένοι αστυνομικοί της φρουράς του που ζητούσαν ενισχύσεις. «Παιδιά μας την πέσανε. Τι κάνουμε;».


edolio5 team

Δεν έχουν προηγούμενο οι σκηνές που διαδραματίστηκαν στην πασίγνωστη ταβέρνα «Βασίλης» στην Κηφισιά.

Εντός της ταβέρνας ήταν ο πρώην πρωθυπουργός και νυν πολιτευτής Μεσσηνίας, Αντώνης Σαμαράς. Συνοδευόμενος φυσικά από ισχυρή ασφάλεια που τον τελευταίο καιρό έχει αυξηθεί ιδιαιτέρως.

Ξαφνικά, έξω από την ταβέρνα ακούστηκε ο ήχος από πλήθος μοτοσικλετών οι οποίες κατευθυνόταν προς το σημείο.

Η αδρεναλίνη του Σαμαρά χτύπησε κόκκινο. 

Οι άνδρες της προσωπικής φρουράς του Σαμαρά φυσικά γνώριζαν πως δεν υπήρχε περίπτωση η συγκεκριμένη πομπή από μοτοσυκλέτες να έρχεται να «αποθεώσει» τον πρώην πρωθυπουργό και αμέσως ακροβολίστηκαν σε θέσεις – κλειδιά πέριξ της ταβέρνας, ακόμα και μέσα στις φυλλωσιές, εμποδίζοντας τον Μεσσήνιο να βγει έξω από την Ταβέρνα. 3 αστυνομικοί έμειναν δίπλα του.

Τα δευτερόλεπτα που ακολούθησαν ήταν γεμάτα αγωνία, έως ότου άπαντες διαπίστωσαν ότι η πομπή από τις 150 μοτοσικλέτες ήταν οπαδοί της ΑΕΚ που κατευθύνονταν στο ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η ομάδα για να την εμψυχώσουν ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Μου είπαν ότι ο κρύος ιδρώτας για τον Αντώνη Σαμαρά δεν πέρασε εύκολα.