Έρχονται κασέτες με ήχο από το Predator στο «στίβο» της προεκλογικής μάχης από site εκτός Ελλάδας! Έχουν χάσει τον ύπνο τους οι «πολυλογάδες» μητροπολίτες, υπουργοί, πολιτευτάδες και κάθε λογής νταραβερτζήδες που μιλούσαν μέρα - νύχτα για βαλίτσες με 500ευρα. Όλο το υλικό στα χέρια τριών επιχειρηματιών και ενός πολιτικού αρχηγού.


edolio5 team

Σας έχουμε ενημερώσει προ καιρού ότι η προεκλογική μάχη δεν έχει έλεος! Μαθαίνουμε ότι κυκλοφορούν ήδη στην πιάτσα CD με καυτό περιεχόμενο. Όλα προέρχονται από το περιβόητο λογισμικό Predator και βρίσκονται στα χέρια 3 επιχειρηματιών και ενός πολιτικού αρχηγού.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή που μίλησε στο edolio5, αναμένεται στο διάστημα της προεκλογικής περιόδου η δημοσιοποίηση συνομιλιών, οι οποίες υποτίθεται ότι προέρχονται από υποκλοπές. Λέμε υποτίθεται γιατί κανένας δεν θα μπορεί να ισχυριστεί το αντίθετο
Τουλάχιστον αυτό διαρρέουν 3 επιχειρηματίες (κορυφαίοι στο είδος τους) που έχουν αναλάβει εργολαβικά να αναδείξουν το σκάνδαλο με τις υποκλοπές. Μαθαίνουμε επίσης ότι μεγάλο μέρος από τις κασέτες βρίσκεται και στην κατοχή πολιτικού αρχηγού κοινοβουλευτικού κόμματος.

Το ερώτημα είναι που βρήκαν αυτές τις κασέτες όλοι αυτοί.

Με δεδομένο ότι ο νόμος που βρίσκεται ήδη σε ισχύ προβλέπει μέχρι δέκα χρόνια κάθειρξης το ρίσκο της δημοσιοποίησης είναι μεγάλο. Όταν όμως μιλάμε για προεκλογική περίοδο, μιλάμε για αίμα στην αρένα που τα επιτρέπει όλα.

Δεν αποκλείεται όμως, όπως μαθαίνουμε  το υλικό να διαρρεύσει με ήχο από ισότοπο του εξωτερικού με ό,τι συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη. Αναμένουμε