Η «νύχτα της αποστασίας» άρχισε νωρίς! Η προσπάθεια εξαγοράς στελεχών της «Ελληνικής Λύσης» από το Μαξίμου που έπεσε στο κενό και οι τροχήλατες βαλίτσες που ετοιμάζονται για τους πρόθυμους. «Είστε η κυβέρνηση της ανηθικότητας και της ντροπής» είπε ο Βελόπουλος από το βήμα της βουλής.


edolio5 team

Σε μια ομιλία - καταπέλτη ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης - Κυριάκος Βελόπουλος» κατήγγειλε σήμερα το πρωί από το βήμα της βουλής ότι η Νέα Δημοκρατία προσπάθησε να εξαγοράσει στελέχη της. Είναι προφανές ότι το «σκληρό ρόκ» έχει αρχίσει.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος ενημέρωσε ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη και θα κατονομάσει τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς αυτής της προσπάθειας εξαγοράς που έγινε. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα πολιτικός αρχηγός είχε καταγγείλει κάτι παρόμοιο θα είχε ξεσηκωθεί το σύμπαν και θα αποτελούσε το γεγονός αυτό πρώτη είδηση σε όλα τα ΜΜΕ. Εδώ, στην Ελλάδα της διαπλοκής και των δημοσιογράφων που υπηρετούν την εκάστοτε εξουσία η είδηση αυτή που αποτελεί γεγονός δεν έχει καμία θέση. 

Ο Βελόπουλος σε 5 προτάσεις τα είπε όλα!

«Αν τώρα, παίρνουν τηλέφωνα και προσπαθούν να τους πείσουν να μην κατέβουν με την Ελληνική Λύση, λέγοντάς τους ότι υπάρχει μια θεσούλα για να βολευτείτε, φανταστείτε τι έχουν να κάνουν την επόμενη μέρα των εκλογών και πως θα φεύγουν οι τροχήλατες βαλίτσες προς τους 10-15 αποστάτες που θα χρειάζονται για να κάνουν κυβέρνηση».

Μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να προσφύγει στις εισαγγελικές αρχές, ενώ κατέληξε αποκαλώντας τη ΝΔ «ένα κόμμα εθισμένο στην αποστασία και βουτηγμένο στο βούρκο της ανηθικότητας».