Ο εκβιασμός που έγινε στον ανώτατο δικαστικό Χρήστο Τζανερίκο συνεχίζεται και σε άλλους! Ψάχνουν «παραθυράκια» στον Άρειο Πάγο για να αφήσουν εκτός εκλογών την «Ελληνική Λύση». Το τηλεφώνημα στον Βελόπουλο από αεροπαγίτη και η ενημέρωση για την πρεμούρα της αρχής για το ξέπλυμα χρήματος σε βάρος του σαν να είναι έμπορος ναρκωτικών.


Του Άρη Σπίνου

Αυτά που συμβαίνουν είναι πρωτοφανή και αποδεικνύουν σε μέγιστο βαθμό την κατάλυση του κράτους - δικαίου. Ο επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος Χαράλαμπος Βουρλίωτης διέταξε έρευνα για όσα καταγγέλλονται για το κόμμα «Ελληνική Λύση» του Κυριάκου Βελόπουλου περί μαύρου χρήματος (500 ευρώ!) ως να πρόκειται για σπείρα εμπόρων ναρκωτικών ή όπλων.

Ειδικότερα, ο επικεφαλής της Αρχής Χαράλαμπος Βουρλιώτης διέταξε έρευνα προς όλες τις κατευθύνσεις για τα καταγγελλόμενα σχετικά, χωρίς φυσικά να έχει προσκομιστεί η παραμικρή απόδειξη από τους καταγγέλοντες.

Όπως έγινε γνωστό αργά σήμερα το βράδυ από στελέχη της «Ελληνικής Λύσης» που μίλησαν στο edolio5 έχουν κατατεθεί μηνύσεις κατά του πρώην βουλευτή ως προς τους ισχυρισμούς αυτούς και ήδη έχει ενεργοποιηθεί νέα αυτόφωρη διαδικασία. Αυτό που είναι όμως ιδιαίτερα σημαντικό όπως προκύπτει από πηγή που δεν επιδέχεται διάψευση αργά το απόγευμα της Παρασκευής ανώτατος δικαστικός επικοινώνησε με τον πρόεδρο της «Ελληνικής Λύσης - Κυριάκος Βελόπουλος» και τον ενημέρωσε ότι το τμήμα Α1 του Αρείου Πάγου κατ' εντολή της κυβέρνησης ψάχνει να βρει τυπικά παραθυράκια προκειμένου να μείνει εκτός εκλογικής διαδικασίας το κόμμα. Στο ίδιο τηλεφώνημα ο αεροπαγίτης ενημέρωσε για την επικείμενη έρευνα του Χαράλαμπου Βουρλιώτη που θα γινόταν... την επόμενη μέρα.

Μιλάμε για την απόλυτη κατάργηση του κράτους δικαίου και την εφαρμογή μεθόδων Ερντογάν χωρίς δισταγμό. Ήδη όπως είναι γνωστό ο π. ανώτατος δικαστικός Χρήστος Τζανερίκος κατήγγειλε τον εκβιασμό που δέχτηκε και τα ανταλλάγματα προκειμένου να πιέσει συναδέλφους του να ψηφίσουν κατά του κόμματος Κασιδιάρη ως προς την συμμετοχή στις εκλογές.