Με εντολή Μητσοτάκη νοθεία στις εκλογές με πάσα ισχύ και πάσα δύναμη! Τηλεφωνικές υποκλοπές αντιπάλων, εκβιασμός και δωροδοκίες δικαστών, αποκλεισμός κομμάτων από τις κάλπες, εξαγορά ΜΜΕ και «βαλίτσες» για πρόθυμους βουλευτές.


Του Άρη Σπίνου

Το γεγονός ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να αλλοιώσει το εκλογικό αποτέλεσμα και χρησιμοποιεί δόλια τον μανδύα της Δημοκρατίας την οποία εξευτελίζει είναι πλέον πασιφανές.

Δύο υποθέσεις έρχονται να καταδείξουν ότι στην Ελλάδα δεν λειτουργεί η δημοκρατία και η έννοια του κράτους δικαίου. έχουμε μια κυβέρνηση που υποκλέπτει συνομιλίες και το θεωρούμε φυσιολογικό, έχουμε μια κυβέρνηση που παρεμβαίνει ωμά στην δικαιοσύνη για να κόψει ένα κόμμα όχι προφανώς γιατί είναι αντιδημοκρατικό αλλά γιατί χαλάει τα σενάρια της αυτοδυναμίας της κυβέρνησης Μητσοτάκη….

Όλο το παρασκήνιο των τελευταίων ημερών μας δείχνει ότι η κυβέρνηση με πρωτοφανείς μεθοδεύσεις συντονίζει την δικαιοσύνη για να κόψουν και τους χαλάει τα εκλογικά σενάρια και μηδενίζει τις πιθανότητες αυτοδυναμίας.
Αυτά περί καταδικασμένων πολιτικών είναι αρλούμπες, είναι προσχηματικοί λόγοι για να δικαιολογήσουν τις παράνομες πράξεις τους και να κρύψουν τα πραγματικά τους κίνητρα.

Οι εκλογές, το εκλογικό αποτέλεσμα θα είναι νοθευμένα και θα αποδεικνύουν ότι η Ελλάδα είναι μια αφρικανική χώρα, μετά από αυτά κανείς δεν μπορεί να έχει εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη, θα αισθάνεται ανασφάλεια και καχυποψία.


Θα μείνει στην ιστορία… οι εκλογές στις 21 Μαΐου θα είναι 100% νοθευμένες και όλοι θα ξέρουν ότι έγινε νοθεία…

Ο νόμος ο τρίτος κατά σειρά είναι περίγελος… είναι λάθος και οι συντονισμένες παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη είναι πράξεις ντροπιαστικές για μια δυτική δημοκρατία όπως θέλουμε να αυτοπροσδιοριζόμαστε. 

Η δημοσιογραφική πιάτσα βοά για τα «πιασίματα» που έχουν ήδη ξεκινήσει με βουλευτές άλλων κομμάτων προκειμένου να συμπληρωθεί ο αριθμός για τον σχηματισμό κυβέρνησης.