Ο μεγιστάνας εφοπλιστής (που ερωτεύτηκε συμμαθήτρια της κόρης του) μοίρασε 63 Off Shore με ακίνητα και καταθέσεις σε παιδιά και συζύγους! Ο δικαστικός αγώνας με την πρώην, τα κακουργήματα, τα δημόσια μπινελίκια και... "όλα περασμένα και ξεχασμένα".


Του Άρη Σπίνου

Άμα είσαι «μπον βιβέρ» εφοπλιστής,  διαχρονικός λάτρης του ωραίου φύλου, με πολλές συζύγους (νυν και πρώην) και παιδιά και εσχάτως κλονιζόσουν από ενδοοικογενειακές φουρτούνες θέλεις κάποια στιγμή να βάλεις ένα τέρμα σε όλα και να αναζητήσεις την ησυχία σου. 

Βλέπετε, οι πρώην σύζυγοι και τα παιδιά δεν έβλεπαν με το καλύτερο μάτι την προοπτική τού αύριο, ιδίως από τη στιγμή που ο εφοπλιστής με την τεράστια ακίνητη περιουσία παντρεύτηκε φίλη και συμμαθήτρια της κόρης του!!!

Υπό το πρίσμα αυτό, ο εφοπλιστής έλαβε μια σπουδαία απόφαση, που βάζει τέρμα σε όλες τις δικαστικές διενέξεις.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του edolio5  προχώρησε στην διανομή της περιουσίας του σε όλα ανεξαιρέτως τα στενά μέλη της οικογενείας του, αποκαθιστώντας τους οικονομικά για το υπόλοιπο 8 ζωών αυτών και των εγγονών τους.

Έγκυροι κύκλοι, με γνώση εκ των έσω σε πρόσωπα και πράγματα, μας πληροφορούν ότι ο «ωραίος» του εφοπλισμού προέβη στην μεταβίβαση 63 offshore εταιριών - από τις 200 που έχει - που κατέχουν υπερπολυτελείς οικίες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καθώς και προβεβλημένα ακίνητα και οικόπεδα στην Αθήνα, σε νησιά και αλλού, στις (πρώην και νυν) συζύγους του και στα παιδιά του από όλους τους γάμους! Με αυτό τον τρόπο δίνει και τέρμα στις κακουργηματικές διώξεις που έχουν ασκηθεί στην π. σύζυγο ύστερα από μήνυση του.

Έτσι, πλέον, μπορεί να αφοσιωθεί απερίσπαστος στο απάνεμο λιμάνι της καρδιάς του που πρόσφατα ευλογήθηκε και από τον αρχιεπίσκοπο.