Πολύ κλάμα σήμερα στο Περιστέρι! Οι πολιτευτές της ΝΔ στην Δυτική Αθήνα έμαθαν ότι ο Μητσοτάκης θα τους "κλέψει" μια έδρα ως υποψήφιος. Με το ζόρι θα εκλεγούν 3 έδρες και η οργή για τα ψέματα που τους έλεγε. "Δεν θα κατέβω στην περιοχή σας".

edolio5 team 

Σήμερα το κλάμα και η πίκρα ανάμεσα στους πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Δυτική Αθήνα που έχει αρχίσει από το πρωί δεν λέει να σταματήσει.

Όλοι νόμιζαν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα είναι υποψήφιος ξανά σε αυτή την εκλογική περιφέρεια και κατά συνέπεια θα ελευθερωθεί μια έδρα που είχε πάρει ο ίδιος χωρίς σταυρό προτίμησης. Σήμερα όμως ανακοίνωσε, σε μια βόλτα που έκανε στην περιοχή ότι θα είναι πάλι υποψήφιος. Κατά συνέπεια στην καλύτερη περίπτωση η ΝΔ θα εκλέξει 3 έδρες για τις οποίες συνωστίζονται 5 υποψήφιοι. Όλοι οι άλλοι δεν έχουν καμία τύχη. "Μας έλεγαν ψέματα τόσο καιρό ότι θα κατέβει σε άλλη περιοχή." είπε στο edolio5 υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ που μας εκμυστηρεύτηκε ότι για αυτόν τελείωσε ο αγώνας αφού πλέον δεν έχει κανένα νόημα. Έλπιζε ο φουκαράς!