Η Τάινα και η Στέφανι! Τα "λαγουδάκια" από την Βραζιλία με τα 13 κιλά κόκα στην Βαλίτσα. Το "γραφείο των γνωριμιών" που τις έφερε στην Ελλάδα και ο πληροφοριοδότης "ανταγωνιστής" που τις κάρφωσε στην Δίωξη Ναρκωτικών.


edolio5 team

Η Τάινα είναι ένα εντυπωσιακό 24χρονο μοντέλο από το Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Η συνομήλική της Στέφανι, επίσης μοντέλο από το Σάο Πάολο, ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που δύσκολα περνούν απαρατήρητες. Αυτό το ήξεραν και το "δούλευαν" όσο μπορούσαν.

Αμφότερες διαθέτουν λογαριασμούς στο Instagram, στο οποίο, εκτός από στυλιζαρισμένες πόζες, αναρτούν και την οποιαδήποτε δραστηριότητά τους. Ακόμη και το περιπετειώδες ταξίδι τους στην Ελλάδα, πριν από μία εβδομάδα, που αντί να τους οδηγήσει στα σοκάκια της Πλάκας και την εξερεύνηση της νυχτερινής Αθήνας, όπως τουλάχιστον είπαν στους αστυνομικούς που τις συνέλαβαν, τις έστειλε απευθείας στα παγωμένα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, καθώς μέσα στις αποσκευές τους εντοπίστηκε κοκαΐνη συνολικού μεικτού βάρους 13.600 γραμμαρίων, η οποία ήταν επιμελώς κρυμμένη σε οκτώ ανισοβαρείς νάιλον συσκευασίες.

Τη σύλληψη έκαναν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών.

Στην προκειμένη περίπτωση, οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών είχαν στη διάθεσή τους τη σωστή πληροφορία από έγκυρη πηγή που δουλεύει για αντίπαλο γραφείο γνωριμιών από αυτό που φρόντισε να έρθουν στην Ελλάδα τα 2 κορίτσια. Ρόλο έπαιξε και η αφέλεια των δύο γυναικών να αναρτήσουν story στο Instagram σχετικά με το επικείμενο ταξίδι τους στην Ελλάδα, οπότε η «πηγή» που είχε δώσει την πληροφορία, ενημέρωσε ότι «τα κορίτσια μπήκαν στο αεροπλάνο».