Το ρεπορτάζ του edolio5 για τα "έργα" και τις "ημέρες" της! Η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Σουλτάνα Ελευθεριάδου και τα 55 εντάλματα πληρωμών από το ΕΦΚΑ που εισέπραξε ως βουλευτής γκρεμίζουν το αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ περί ηθικής.


edolio5 team

Το χρήμα χρώμα δεν έχει! Σκάνδαλο με γαλάζιους βουλευτές, σκάνδαλο και με ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ. Για Πασόκους δεν μιλάμε αφού η Καϊλή τα έχει σκεπάσει όλα.

Ανακοίνωση για τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σουλτάνα Ελευθεριάδου και τις υπηρεσίες της προς τον ΕΦΚΑ εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία, καλώντας την αξιωματική αντιπολίτευση να δώσει απαντήσεις, προσπαθώντας να περάσει να στην αντεπίθεση και να συνέλθει από τα δικά της "αμαρτωλά παιδιά".

Πιο συγκεκριμένα:

«Η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ελευθεριάδου ας αφήσει τις βαρύγδουπες αναρτήσεις και αντί να επιχειρεί να εμφανιστεί ως τιμητής, ας απαντήσει, τόσο η ίδια όσο και το κόμμα της:

-Έχει ή όχι 55 εντάλματα πληρωμών για υπηρεσίες της προς τον ΕΦΚΑ από το 2019 έως σήμερα, ενώ την ίδια στιγμή είχε βουλευτική ιδιότητα;

-Στην περίπτωσή της ισχύει το ασυμβίβαστο ή οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι υπεράνω του Συντάγματος;

- Ο κ. Τσίπρας θα ζητήσει την άμεση παραίτησή της ή όχι;».

Να θυμίσουμε ότι η Ελευθεριάδου είναι παλιά γνώριμη του edolio5. Γράφαμε στις 29 Αυγούστου 2022: 

"Κρύφτηκε" πίσω από την ασυλία η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σουλτάνα Ελευθεριάδου! Ο εισαγγελέας ψάχνει τις ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες της αλλά η βουλή "σήκωσε τοίχο". Η καταγγελία του edolio5 και τα 2 ερωτήματα.