Με "γυναικείο άρωμα" η θέση αντιπροέδρου στο κόμμα του Βελόπουλου! Η Δήμητρα Κρητικού εξελέγη με 99% στο 1º συνέδριο της "Ελληνικής Λύσης" από 406 συνέδρους.


edolio5 team

Ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου οι εργασίες του 1ου συνεδρίου της "Ελληνικής Λύσης - Κυριάκος Βελόπουλος" στην Θεσσαλονίκη όπου θα ολοκληρωθούν αύριο, Κυριακή (15/1) με την Κεντρική ομιλία του προέδρου του Κόμματος αργά το μεσημέρι. Οι 406 σύνεδροι ψήφισαν για 1η φορά για την θέση αντιπροέδρου του κόμματος που αποτελεί πλέον θεσμική και καταστατική λειτουργία που θεμελιώθηκε από το ανώτατο συλλογικό όργανο της Ελληνικής Λύσης. Υποψήφια για την θέση αυτή ήταν μόνο η κ. Δήμητρα Κρητικού η οποία και εξελέγχει μυστική ψηφοφορία (κάλπη - παραβάν) με το συντριπτικό ποσοστό 99%. 

Η απίστευτη αποδοχή της εξηγεί και τους λόγους που δεν υπήρχε άλλη υποψηφιότητα. Σύμφωνα με το νέο καταστατικό που εγκρίθηκε κατά τις εργασίες της πρώτης ημέρας οι αρμοδιότητες της αντιπροέδρου πέρα της αναπλήρωσης του προέδρου όταν και όπου πρέπει, είναι ιδιαίτερα σημαντικές αφού έχει την απόλυτη ευθύνη για την κατάργηση των ψηφοδελτίων και την επιλογή των υποψηφίων Βουλευτών. Μόλις ολοκληρώθηκαν οι εργασίες, τα ταβερνάκια της περιοχής γέμισαν με τα στελέχη του κόμματος που "έδωσαν ζωή" στην πανέμορφη συμπρωτεύουσα. 

Την Κυριακή θα εκλεγούν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και των υπολοίπων οργάνων. Είναι προφανές ότι οι εκλογικές μηχανές της Ελληνικής Λύσης έχουν μπει στο φουλ για την "τελική ευθεία" των Εθνικών Εκλογών.

Η Δήμητρα Κρητικού αποτελεί την πιο στενή συνεργάτιδα του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, εδώ και 15 χρόνια. Από τα πρώτα βήματα στην πολιτική που έκανε ο Βελόπουλος η Κρητικού υπήρξε ο άνθρωπος που μέρα με την μέρα κέρδισε την εμπιστοσύνη του και ουσιαστικά πλέον και με θεσμικό ρόλο αντί αυτού.

 Όσοι την γνωρίζουν από κοντά μιλούν για ένα ηθικό άτομο που αν αντιληφθεί ότι ο συνομιλητής της δεν έχει ως "ιδεολογία" την πειθαρχία, την τιμιότητα και την εργατικότητα και εκτίμηση στο πρόσωπο του Βελόπουλου... δύσκολα θα την ξαναδεί! Δεν  "επηρεάζεται από προσωπικούς συναισθηματισμούς" λέει στο edolio5 άνθρωπος που την γνωρίζει πολύ καλά και όλους τους κρίνει με την ηθική τους αξία τους, και την πειθαρχημένη προσφορά τους στην Ελληνική Λύση.

Να σημειώσουμε ότι όπως μάθαμε, λίγοι γνωρίζουν ότι η κ. Κρητικού δεν παίρνει μισθό από το κόμμα αφού είναι καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης, με σοβαρή ακαδημαϊκή μόρφωση και λαμβάνει το μισθό της από το δημόσιο. Έχει 2 μεταπτυχιακά και έχει γράψει περρισότερα από 10 βιβλία.