Αρχίζει την Δευτέρα η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου... με αναβολή! Δικάζεται για τον θάνατο της 12χρονης Τζωρτζίνας με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας ενώ εκκρεμούν παρόμοιες κατηγορίες και για τα άλλα 2 παιδιά της.


edolio5 team

Σχεδόν σίγουρο είναι ότι την Δευτέρα 9/1 η υπόθεση με κατηγορούμενη την Ρούλα Πισπιρίγκου θα εκφωνηθεί από την έδρα αλλά θα αναβληθεί.O λόγος είναι ότι ο Αλέξης Κούγιας έχει σε εκκρεμότητα μία άλλη σοβαρή υπόθεση, η οποία μάλιστα κινδυνεύει με παραγραφή

Πρόκειται για μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Ελλάδα αφού δικάζεται για τον θάνατο της 12χρονης κόρης Τζωρτζίνας, ενώ ανοιχτό εξακολουθεί να παραμένει το ενδεχόμενο να απολογηθεί και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της, της 6χρονης Μαλένας και της μόλις 6 μηνών Ίριδας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να συνεχίσει να υποστηρίζει πως είναι αθώα, και πως αυτό που ευθύνεται για το θάνατο των τριών παιδιών της μέσα σε 3 χρόνια είναι ένα σπάνιο αυτοάνοσο νόσημα.

Στο πλευρό της μητέρας από την Πάτρα θα κάτσει ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος καλείται να την υπερασπιστεί. Η Ρούλα Πισπιρίγκου αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονίας για τον θάνατο της μεγαλύτερής της κόρης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το 18μηνο της προσωρινής κράτησης λήγει τον προσεχή Νοέμβρη και συνεπώς δεν πρόκειται να μην δοθεί αναβολή.