Μια συνάντηση για να σωθεί όποιος μπορεί και οι υποσχέσεις της σιωπής! Η χώρα "καίγεται" με τις υποκλοπές και οι συνδικαλιστές της ΕΥΠ με "αρχηγό" τον ανιψιό του περιβόητου Ζιάγκα ζήτησαν από τον Γιάννη Μπρατάκο κάρτα ελευθέρας (!) για τα τρόλεϊ... και η κουβέντα για ένα βίντεο από την Κύπρο.

Του Άρη Σπίνου

Μάθαμε ότι πριν λίγες μέρες συνδικαλιστές της Κατεχάκη συναντήθηκαν με τον Γιάννη Μπρατάκο που πήρε την θέση του Γρηγόρη Δημητριάδη.

Ουσιαστικά η συνάντηση ήταν ένα σωσίβιο σωτηρίας για πολλούς κατοίκους της Κατεχάκη αλλά και μια υπόσχεση σιωπής! Το ίδιο πουλάκι που συμμετείχε στην συνάντηση μας είπε ότι τα βασικά αιτήματα ήταν να δοθούν κάρτες απεριορίστων διαδρομών για τα τρόλεϊ και τα λεωφορεία. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρία που θα εκδώσει τις κάρτες θα έχει όλα τα ονόματα των πρακτόρων που θα της χρησιμοποιούν! Ούτε στις μυστικές υπηρεσίες της μπανανίας  δεν συμβαίνει αυτό.  Η χώρα "καίγεται" και τα παιδιά του πολυώροφου κτηρίου τον χαβά τους. Ο συγκεκριμένος σύλλογος έχει πρόεδρο τον ανιψιό του περιβόητου Ζιάγκα που έλυνε και έδενε επί εποχής Ανδρέα Παπανδρέου. Στην κουβέντα που είχαμε με τον άνθρωπο μας για το θέμα αυτό, μας είπε και για ένα βίντεο ενός συνδικαλιστή της ΕΥΠ που περιέχει ολίγον... ακατάλληλο υλικό. Το βίντεο αυτό τραβήχτηκε από τον ίδιο τον πρωταγωνιστή προκειμένου να αναζητήσει στο internet ερωτικό ομόφυλο σύντροφο. Ο τόπος γυρίσματος ήταν η Κύπρος.