Ούτε "φωνή ούτε ακρόαση" από τον λαλίστατο Θεοδωρικάκο "κολλητό" του Πατούλη! Η ΕΛΑΣ κράτησε κρυφές τις συλλήψεις αλλά τους "ξέφυγε" η είδηση. "Γαλάζια" στελέχη και συνδικαλιστές της Περιφέρειας Αττικής σε κύκλωμα με πλαστά διπλώματα μαζί με δασκάλους οδήγησης. Όλα τα ονόματα!


Του Άρη Σπίνου

Σε συλλήψεις τεσσάρων υπαλλήλων της Διεύθυνσης Μεταφορών του Κεντρικού Τομέα στην Περιφέρεια Αττικής και στελεχών τεσσάρων μεγάλων Σχολών Οδηγών προχώρησε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του του edolio5 η Ελληνική Αστυνομία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι συλλήψεις έγιναν χθες νωρίς το πρωί στα σπίτια των κατηγορούμενων.

Πρόκειται για τους:

-Γ.Τ προϊστάμενο, στέλεχος της ΔΑΚΕ, εκλεγμένο στο Σύλλογο Υπαλλήλων της Περιφέρειας Αττικής (ΣΥΠΑ) και στην Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας (ΟΣΥΑΠΕ)

-Ε.Π., προϊστάμενο, επίσης στέλεχος της ΔΑΚΕ που ήταν υποψήφια στις τελευταίες εκλογές αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί.

-Τους υπαλλήλους Β. και Τ. (επώνυμα)

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για τις λεγόμενες «στημένες αίθουσες», δηλαδή για εξετάσεις θεωρητικών μαθημάτων για άδεια οδήγησης στις οποίες:

-Εξετάζεται άλλος (πχ υπάλληλος της Σχολής Οδηγών) αντί για το πρόσωπο που πρέπει να εξεταστεί.

-Εξετάζονται μετανάστες, οι οποίοι έχουν μηδενική ή ελάχιστη γνώση ελληνικών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι συλληφθέντες παραμένουν ακόμη στη ΓΑΔΑ, ενώ εντύπωση προκαλεί η ολιγωρία του, συνήθως λαλίστατου, υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου, να ενημερώσει το ΥΠΡΟΠΟ και η ΓΑΔΑ τους πολίτες για ένα τόσο σοβαρό θέμα. Μας έχει συνηθίσει από το Twitter να ανακοινώνει τις επιτυχίες της ΕΛΑΣ χωρίς καν να εκδίδεται δελτίο τύπου από την αρμόδια υπηρεσία. Τώρα ούτε φωνή ούτε ακρόαση!