Δεν τολμάει να τον αγγίξει κανείς! 500.000 ευρώ το "βδομαδιάτικο" της παρέας του Λαβράνου. Η "ομάδα" της ΕΥΠ και οι 15 "πελάτες" του Predator που παρακολουθούσαν για ιδίον όφελος τους αντιπάλους τους. Λαθρέμποροι καυσίμων, βαρόνοι του υποκόσμου, "συμβόλαια θανάτου" επιχειρηματίες και η λίστα του Μαξίμου με τους άτακτους υπουργούς. Οι κασέτες με συνομιλίες δικαστικών και οι "αδυναμίες" τους.

edolio5 team

Δεν χωρεί καμία αμφιβολία πως η επίσκεψη του επιχειρηματία - έμπορου όπλων Γιάννη Λαβράνου μπροστά στον εισαγγελέα θα έλυνε τον γρίφο των υποκλοπών στην Ελλάδα με το σύστημα Predator, αφού ο ίδιος με εντολή και ανοχή του Μεγάρου Μαξίμου το εγκατέστησε στην χώρα μας.

Όλα ξεκίνησαν προκειμένου να υπάρχει εύκολος πλουτισμός μιας παρέας που γυρόφερνε τον Γρηγόρη Δημητριάδη. Επιχειρηματίες που μέχρι εχθές έπιναν νερό στο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισαν να στηρίξουν έμπρακτα την κυβέρνηση Μητσοτάκη με αντάλλαγμα όμως να χτυπηθούν οι αντίπαλοι τους. Όπερ και εγένετο. Η τοποθέτηση του διοικητή της ΕΥΠ Κοτνολέωντα αποφασίστηκε από κοινού μεταξύ Λαβράνου και Δημητριάδη. Ουσιαστικός διοικητής της ΕΥΠ ήταν και παραμένει ακόμη ελέγχοντας μεγάλη παρέα εντός της Κατεχάκη ο Λαβράνος. Γρήγορα όμως τα μεροκάματα ξέφυγαν και αποτελούσαν ποσά άνω των 500.000 ευρώ την εβδομάδα που έπαιρναν όσοι χειριζόντουσαν τις παράνομες επισυνδέσεις για όφελος επιχειρηματιών. Η ομάδα που έκανε την βρόμικη δουλειά γρήγορα και εύκολα είδε πολλά λεφτά στην τσέπη της αλλά διαπίστωνε πως τα μεγάλα αφεντικά έπαιρναν βαλίτσες. Τα στόματα άνοιξαν και πλέον ο βόθρος του παρακράτους έχει ξεχειλίσει. Ηχογραφημένες συνομιλίες και SMS που υπάρχουν και διακινούνται πλέον από χέρι σε χέρι είναι ικανά να κλείσουν πολλούς στην φυλακή και να δημιουργήσουν απρόβλεπτες πολιτικές εξελίξεις. Πολλές συνομιλίες αφορούν και δικαστικούς λειτουργούς! Ερωμένες υπουργών, ξυλοδαρμοί συζύγων, συμβόλαια θανάτου και πολλά άλλα παρόμοια αποτελούν μέρος αυτών που είναι θέμα ωρών πλέον να δουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες και έγγραφα οι επιχειρηματίες που εκμεταλλεύτηκαν για προσωπικό όφελός το σύστημα Predator φτάνουν τους 15. Ονόματα πρώτης γραμμής, που αρκετοί εξ αυτών πέρασαν στο παρελθόν και το κατώφλι του Κορυδαλλού. Μεταξύ αυτών και ένας γνωστός λαθρέμπορος καυσίμων.