Ευθύμιος Κλωθάκης! Του πέρασαν χειροπέδες μόλις έφτασε στο αεροδρόμιο από ταξίδι στην Γερμανία. Ο 34χρονος γόνος πάμπλουτης οικογένειας είναι και αυτός στην λίστα των "ανθρώπων" που βίασαν την 12χρονη στον Κολωνό. "Θα βάλουμε τους καλύτερους δικηγόρους, το παιδί είναι αθώο" λένε οι γονείς του.


edolio5 team

Ένας ακόμη άντρας, βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής στα χέρια των Αρχών για τη φρικώδη υπόθεση στον Κολωνό. Πρόκειται για τον 34χρονο Ευθύμιο Κλωθάκη που όπως αποδείχθηκε από τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι Αρχές, ήταν κι αυτός ένας από τους πελάτες στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης, που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο το τελευταίο διάστημα.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων πέρασαν χειροπέδες στον 34χρονο άνδρα (γεννημένος το 1988), σε βάρος του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης το απόγευμα της Κυριακής καθώς διαπιστώθηκε ότι ήταν ανάμεσα στα άτομα που βίασαν επί πληρωμή το ανήλικο κορίτσι. Σύμφωνα μάλιστα με όσα έχουν διαρρεύσει από τις αρχές, υπάρχουν επαρκή στοιχεία ότι ο συλληφθείς συνευρέθηκε τουλάχιστον δύο φορές με την 12χρονη.



Ο 34χρονος συλληφθείς Ευθύμιος Κλωθάκης, θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Εισαγγελέα


Ο κατηγορούμενος συνελήφθη κατά την επιστροφή του από το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα τη Γερμανία. Διατηρεί το μεγαλύτερο ποσοστό μετοχών σε οικογενειακή επιχείρηση μετάλλων, και σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κάνει πανεπιστημιακές σπουδές, ενώ η οικονομική επιφάνεια του ίδιου και της οικογένειας του, τού επιτρέπει να διάγει πολυτελή ζωή, στο εξωτερικό αλλά και στη Μύκονο.