Ο 32χρονος DJ της παραλίας που "επένδυε" σε υδροπονική καλλιέργεια με χασίς σε διαμέρισμα απέναντι από τα δικαστήρια της Ευελπίδων! "Σας ευχαριστώ που φυλάτε την περιοχή γιατί έχω ακριβά πράγματα στο σπίτι μου" έλεγε στους αστυνομικούς - φρουρούς της Αμερικανική Πρεσβείας επειδή έμενε απέναντι. Τα κουτιά με τα "μπισκότα" και η 21χρονη γυναίκα συνεργός.


edolio5 team

«Καλημέρα… Σας ευχαριστώ πολύ που φυλάτε την περιοχή. Ξέρετε, μένω σε αυτό το διαμέρισμα και επειδή είμαι dj έχω ακριβά μηχανήματα και φοβάμαι μήπως μου τα κλέψουν». Με αυτά τα λόγια συχνά – πυκνά ο 32χρονος Ολλανδός μιλούσε στους αστυνομικούς που φρουρούν την Αμερικανική Πρεσβεία χωρίς να τους λέει ότι ο ίδιος κάνει μεταφορά ποσοτήτων χασίς μέσα σε κουτιά μπισκότων.

Τον ρόλο του μεταφορέα αναλάμβαναν, χωρίς να το ξέρουν, οδηγοί ταξί. Οι πελάτες μπορούσαν να κάνουν την παραγγελία τους μέσω εφαρμογής και αν επιθυμούσαν μπορούσε να τους πάει το παράνομο εμπόρευμα στο σπίτι τους ο 32χρονος που εμφανιζόταν ως dj σε νυχτερινά κέντρα. Αν η παραγγελία γινόταν από γυναίκα, τότε αναλάμβανε την μεταφορά των… ιδιαίτερων μπισκότων η 21χρονη συγκατηγορούμενη του, έναντι χρηματικής αμοιβής. Ο «μαϊμού» dj με την έντονη δραστηριότητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διαφήμιζε την πραμάτεια του με έξυπνο τρόπο αναζητώντας και άλλους πελάτες.

Αυτό που δεν γνώριζε ο 32χρονος ήταν ότι όλη του η δραστηριότητα ήταν στο μικροσκόπιο αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών και του Τμήματος Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα. Το βασικό εργαστήριο της υδροπονικής κάνναβης,  το είχε εγκαταστήσει σε ένα διαμέρισμα που ήταν μια ανάσα από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων όπου τελικά οδηγήθηκε μετά την σύλληψη του μαζί με την συνεργό του.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.