Ο Βούρκος των σκανδάλων που "πνίγει" την ΝΔ πιέζει για εκλογές νωρίτερα από την 25η Μαρτίου! Οι εισηγήσεις στον Μητσοτάκη για τον εκλογικό όλεθρο που θα υποστεί και ο αιφνιδιασμός που ελπίζει ότι θα κάνει στην "Ελληνική Λύση".


Του Άρη Σπίνου

Πηγές, που γνωρίζουν καλά πρόσωπα και πράγματα, οι εκλογές δεν θα γίνουν ούτε Μάιο, ούτε Απρίλιο, όπως ακούγεται εντόνως, αλλά νωρίτερα. Το πιθανότερο μέσα στον Μάρτιο!
 Τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται στην κεντρική πολιτική σκηνή, οι επιχειρηματικές ισορροπίες και οι συσχετισμοί σε συνάρτηση με το παιχνίδι της Διαπλοκής, και τα αλλεπάλληλα σκάνδαλα που ξεφυτρώνουν το ένα πίσω από άλλο και ακουμπούν την αυλή του Μαξίμου και τον ίδιο τον πρωθυπουργό  φαίνεται ότι βάζει σε σκέψεις τους επιτελείς να κινηθούν γρηγορότερα του αναμενόμενου σε προκήρυξη εθνικών εκλογών, προκειμένου να υποστούν άλλη φθορά που θα σημαίνει και εκλογικό όλεθρο με συνέπεια να αμφισβητηθεί ο Μητσοτάκης το ίδιο βράδυ των εκλογών! 

Υπό το πρίσμα αυτό, μολονότι ο πρωθυπουργός έχει διαμηνύσει ότι οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν με τη λήξη της θητείας, δηλαδή τον Ιούλιο του 2023, εντούτοις καλά πληροφορημένες πηγές διαβεβαιώνουν το edolio5 ότι οι εκλογές θα επιταχυνθούν και θα προκηρυχθούν πολύ νωρίτερα απ’ ότι λένε τα σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας! 

Έγκυρη κυβερνητική πηγή υποστηρίζει στο edolio5 ότι στο Μαξίμου την ώρα τούτη εξετάζουν το ενδεχόμενο ενός εκλογικού αιφνιδιασμού, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να έχει πλέον στο μυαλό του το ενδεχόμενο να προκηρύξει εκλογές στο τέλος Φεβρουαρίου και αυτές να πραγματοποιηθούν περίπου το Σαββατοκύριακο της 25ης Μαρτίου, μαζί με την εθνική εορτή και ειδικότερα την Κυριακή 26 Μαρτίου αφού έχουν τελειώσει οι παρελάσεις! Τώρα βέβαια για τι αιφνιδιασμό εννοούν μόνο αυτοί γνωρίζουν. Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν αμφισβητούνται ως προς την "Ελληνική Λύση" τα ψηφοδέλτια της είναι "κλειδωμένα" από τον προηγούμενο Οκτώβριο σε όλη την Ελλάδα και αναμένεται η εντολή του Κ. Βελόπουλου για την δημοσιοποίηση τους.