Μπουμπούκι η "μανούλα" της 12χρονης που ήξερε τα πάντα! Το SMS που εκβίαζε τον παιδοβιαστή Ηλία Μίχο και την έστειλε στην φυλακή. "Θα πας 150 ευρώ πάλι σε φάκελο στο φαρμακείο απέναντι από τον φούρνο. Αυτά είναι τα τελευταία που ζητάω και φτηνά την έβγαλες με 450 ευρώ για να μην σε καταδώσω."


Του Άρη Σπίνου

Σύμφωνα με την δικογραφία που είναι στην διάθεση του edolio5 φαίνεται ότι η μητέρα της 12χρονης γνώριζε τα πάντα για την δράση του παιδοβιαστή Ηλία Μίχου και τον εκβίαζε.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού φαίνεται να είχε εισπράξει 300 ευρώ και να ζήτησε άλλα 150.

«Θα πας 150 ευρώ πάλι σε φάκελο στο φαρμακείο απέναντι από τον φούρνο. Αυτά είναι τα τελευταία που ζητάω και φτηνά την έβγαλες με 450 ευρώ για να μην σε καταδώσω." Πολύ φτηνά. Στις 6 να τα έχεις εκεί. Μη στείλεις τίποτα εδώ. Αν δεν τα έχεις ως τις 6, θα σας πάρει όλους μαζί η μπάλα. Και τον γιο σου και την γυναίκα σου και τον (κενό) που σε κάλυπτε και πήγαινες στην αποθήκη με το παιδί μου» φέρεται να έγραφε στο SMS προς τον Μίχο η μητέρα της 12χρονης. ΤΟ SMS αναφέρεται στην δικογραφία.

Βέβαια, την ίδια στιγμή η ίδια μητέρα λέει ότι κινήθηκε καθ’ υπόδειξη της αστυνομίας και όχι αυτοβούλως.

Σύμφωνα με πηγές όμως του τμήματος Ανηλίκων που μίλησε το edolio5, η 37χρονη έκανε τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που υποστηρίζει ότι τής είπε να πράξει η Αστυνομία.

"Ουδέποτε δόθηκε η εντολή η μητέρα να προχωρήσει σε χρηματικές συναλλαγές με τον Ηλία Μίχο, αλλά ούτε και να έχει μαζί του τηλεφωνικές ή άλλους είδους επαφές."

«Το ακριβώς αντίθετο είπαμε στη μητέρα να κάνει. Την συμβουλέψαμε να ξεκόψει άμεσα από τον Μίχο» αναφέραν αξιωματικοί που θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους και συμπλήρωσαν: «Οταν υπάρχει εγκληματική πράξη με δύο διαφορετικές πλευρές, προσπαθούμε να αποκόψουμε τη μία από την άλλη και αυτό ζητήσαμε από την οικογένεια, να ξεκόψει από το περιβάλλον του Ηλία Μίχου».