Αυτός είναι ο οίκος ανοχής στον Κεραμεικό που έστελνε ο Ηλίας Μίχος το 12χρονο κοριτσάκι! Η "μιλημένη" έφοδος των ΕΚΑΜ και η αναζήτηση του 40χρονου ιδιοκτήτη που έχει αλλά 4 studio στην Αθήνα και έχει εξαφανιστεί μέχρι να τον "δασκαλέψουν" οι δικηγόροι του.


Του Άρη Σπίνου

Στην περιοχή του Κεραμεικού εντοπίστηκε από την Ελληνική Αστυνομία ο οίκος ανοχής στον οποίον πήγαινε ο Ηλίας Μίχος το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό.

Ο Μίχος φέρεται να είχε πάει την 12χρονη πέντε φορές στον διώροφο οίκο ανοχής, στο διάστημα από τον Απρίλιο μέχρι τον Αύγουστο. Ιδιοκτήτης του φέρεται να είναι ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο με ποινικό παρελθόν για υποθέσεις μαστροπείας που έχει εξαφανιστεί από προσώπου γης αφού είναι προφανές ότι ενημερώθηκε για την έφοδο της αστυνομίας τόσο στους 4 οίκους που ελέγχει όσο και στα μέρη που συχνάζει. Ο συγκεκριμένος φέρεται να ήταν ο σύνδεσμος του Μίχου και να είχε γνώση για τη δράση του.

Ο άνδρας που γνωρίζει όλη η πιάτσα μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει εντοπιστεί και σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5   ελέγχει άλλους τέσσερις οίκους ανοχής στην περιοχή ενώ οι υπεύθυνοι των Studio τον ειδοποίησαν όταν οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο χώρο. Η κατάθεσή του θεωρείται κομβικής σημασίας καθώς αναμένεται να αναγνωρίσει τα πρόσωπα των βιαστών της 12χρονης.







.