Η πιο έγκυρη οικονομική εφημερίδα Axianews που στηρίζει την ΝΔ "φωνάζει" με πρωτοσέλιδο! Η διαπλοκή και οι νταβατζήδες "μισούν" τον Βελόπουλο και "λατρεύουν" τον Ανδρουλάκη.


Του Άρη Σπίνου

Έχει πάντα σημασία τι γράφει μια εφημερίδα και βεβαίως που "ανήκει" αυτή η εφημερίδα. Στην προκειμένη περίπτωση η Axianews, που κυκλοφορεί αύριο και θεωρείται από τις πιο έγκυρες οικονομικές εφημερίδες με μεγάλη ιστορία, και αρθογραφία που υποστηρίζει την Νέα Δημοκρατία γράφει στην πρώτη σελίδα της ότι ισχυροί παράγοντες της διαπλοκής ξορκίζουν κάθε ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας της Νέας Δημοκρατίας με την «Ελληνική Λύση».

Οι γνωστοί νταβατζήδες επιμένουν σε μια μετεκλογική συνεργασία Νέας Δημοκρατίας-ΠΑΣΟΚ χωρίς να είναι πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Άλλωστε ο Βελόπουλος είναι αποκλεισμένος εδώ και χρόνια από τα κανάλια των νταβατζήδων και δεν έχει σχέσεις με ισχυρούς επιχειρηματικούς ομίλους όπως σημειώνει και η εφημερίδα. Το "ρεζουμέ" αυτού του δημοσιεύματος είναι πως η Νέα Δημοκρατία αναγκάζεται να παραδεχτεί πως ο Βελόπουλος δεν έχει καμία σχέση με το σύστημα διαπλοκής, αφού η ίδια το γνωρίζει πολύ καλά και δεν τον έχει δει ποτέ συνομιλιτή του. Ένα πρωτοσέλιδο για να βγουν συμπεράσματα από όλες τις πλευρές.