Βόμβα! Η αστυνομία ξέχασε (!) αφύλαχτο τον χώρο του ατυχήματος στο Allou Fun Park! Ο εμπειρογνώμονας Κώστας Λακαφώσης που πήγε να ελέγξει το "πεδίο" λέει: "Ιδιωτική εταιρία απεκατέστησε την ζημιά και έκανε επεμβάσεις. Αυτό που είδα εγώ ήταν το αποτέλεσμα της παρέμβασης".


Του Άρη Σπίνου

Οι ευθύνες πλέον που προκύπτουν είναι πολύ σοβαρές. Τα γεγονότα συγκάλυψης ενός πολύ σοβαρού ατυχήματος, από τις αρχές που έπρεπε να διαφυλάξουν την εικόνα του ατυχήματος "σφραγίζοντας" τον χώρο, είναι ύποπτες και περίεργες. Συγκεκριμένα, ο Κώστας Λακαφώσης, τεχνικός σύμβουλος των οικογενειών αναφέρει:  Ένα πράγμα που θέλω να πω είναι ότι εμείς δεν βρήκαμε το παιχνίδι όπως σφραγίστηκε μετά το ατύχημα, γιατί εάν είδατε κάποιο δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε χθες, κάποια ιδιωτική εταιρία ήρθε χθες και έκανε επεμβάσεις και ελέγχους στο παιχνίδι, οπότε αυτό που είδαμε εμείς ήταν το αποτέλεσμα της επέμβασης του ιδιώτη, δεν ήταν αυτό που σφραγίστηκε.”

Όσον αφορά τους δύο τραυματίες, η 21 χρονη με τις θωρακικές κακώσεις βρίσκεται ακόμα διασωληνωμένη στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, ενώ σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται και ο 24χρονος.