"Πρώτο τραπέζι" στην χλίδα του Λονδίνου ο Μηταράκης! Η Βανδή, ο Νίκος Σταθόπουλος και η ομογένεια που μάζεψε 500.000 ευρώ για να τα στείλουν (!) στην Ελλάδα. Σε ποιους άραγε ;


Του Άρη Σπίνου

Έγινε το 6ο ετήσιο gala του Hellenic Initiative που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο και για την ακρίβεια στο ξενοδοχείο The Dorchester.

Πρόκειται για μια διοργάνωση για την ελληνική ομογένεια της Βρετανίας, κατά την οποία συγκεντρώθηκαν – από δωρεές, εισιτήρια και πλειστηριασμό δεκάδων αντικειμένων – 500.000 ευρώ, ποσό που θα διατεθεί όπως είπαν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς στην Ελλάδα. Που και πότε παραμένει άγνωστο.

Στο gala ήταν καλεσμένος ο υπουργός Νότης Μηταράκης, που φυσικά δεν έχασε ευκαιρία να δηλώσει το παρόν. Τώρα ποιος πλήρωσε καλό θα ήταν να μάθουμε. Ανάμεσα στους καλεσμένους μεταξύ άλλων ήταν ο Παύλος Γλύξμπουργκ, η Τατιάνα Μπλατνίκ και ο επικεφαλής της BC partners Europe Νίκος Σταθόπουλος.

Στην συνέχεια άπαντες οι καλεσμένοι, διασκέδασαν με την εκρηκτική Δέσποινα Βανδή. Το ερώτημα που ίσως έχετε είναι τι δουλειά έχει ο υπουργός μετανάστευσης στην Δεξίωση της Ομογένειας στο Λονδίνο. Δυστυχώς δεν ξέρουμε να σας απαντήσουμε.