Έδωσαν τα ονόματα τους οι Αμερικανοί! Οι 2 πολιτικοί (δεν είναι βουλευτές) που ελέγχονται από την αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου χρήματος για πάρε - δώσε με Ρούβλια σε δεσμίδες. Ο εφοπλιστής που ήθελε να γίνει Καναλάρχης άλλαξε στρατόπεδο και έγινε "βαθύ λαρύγγι".


Του Άρη Σπίνου

Τίποτα δεν μένει κρυφό σε αυτήν την δύσμερη χώρα! Όπως έχει καταστεί σαφές, οι Αμερικανικές Υπηρεσίες πραγματοποιούν έρευνα και στην Ελλάδα για τη χρηματοδότηση πολιτικών προσώπων, κομμάτων, επιχειρηματιών, Μέσων Ενημέρωσης και εκκλησιαστικών κύκλων από το σύστημα Πούτιν.

Όπως αντιλαμβάνεστε οι Αμερικανικές Υπηρεσίες δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουν δυσκολίες για τη διερεύνηση του σκανδάλου που σχετίζεται με τη ρωσική διείσδυση, η οποία επιδιώχθηκε να κορυφωθεί από το 2014 και εντεύθεν, επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, όταν και ένα σύστημα του στενού πυρήνα της Μόσχας προσπάθησε να στήσει ένα φιλορωσικό δίκτυο προπαγάνδας στην Ελλάδα διά μέσω πλήθους τοπικών τηλεοπτικών σταθμών. Οι Ελληνικές αρχές είναι σουρωτήρι και απόλυτα πρόθυμες στον Αμερικανικό παράγοντα.

Και στην υπόθεση λοιπόν αυτή πρωτοστάτησε εγχώριος μικροεφοπλιστής, με βίο και πολιτεία στη χώρα, ο οποίος νταραβεριζόταν με ισχυρό την εποχή εκείνη πρόσωπο της συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, γνωστό για τα φιλορωσικά και αντιαμερικανικά του αισθήματα!

Ο νταραβεριτζής μικροεφοπλιστής, το όνομα του οποίου ακούει μεγάλη επιχειρηματική οικογένεια της χώρας και βγάζει σπυριά (ενώ ο συγκεκριμένος εφοπλιστής είχε σοβαρά προβλήματα με την Δικαιοσύνη και είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του) φέρεται να έχει «στρατολογηθεί» από τους Αμερικανούς και να έχει ήδη «δώσει» την περίφημη πολιτικοεπιχειρηματική φιλορωσική παρέα! Με το Ν και με το Σ.

Έχει «κελαηδήσει» δηλαδή στις Αμερικανικές Υπηρεσίες!

Πρώτον και καλύτερο έχει δώσει π. πανίσχυρο πρόσωπο της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που κατέλαβε μέσω της παρά φύση συμμαχίας υψηλή κυβερνητική θέση και στη συνέχεια παρίστανε τον νταβατζή της χώρας, χρησιμοποιώντας θεσμούς, ανεξάρτητες Αρχές και αισχρές παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη και την Αστυνομία!

Δεύτερο έναν άλλον πολιτικό παράγοντα που συνεχίζει να υπάρχει στην πιάτσα, χωρίς να είναι πλέον Βουλευτής, και να τρώει από τα έτοιμα εξαιτείας πολλών υπογραφών που έβαλε.

Οι 2 αυτοί πολιτικοί άνδρες, διερευνώνται από τις Αμερικανικές Υπηρεσίες, κατά πόσον από κοινού με τον μικροεφοπλιστή λειτουργούσαν από κοινού με απώτερο σκοπό την εγκαθίδρυση φιλορωσικού θύλακα στη χώρα μας, με επιρροή στα ΜΜΕ και την πολιτική εξουσία! Η απορία μας βέβαια είναι πως είναι δυνατόν μια χώρα σαν την Ρωσία, πανίσχυρη και με τεράστιο δύκτιο πληροφοριών να περίμενε από αυτά τα πρόσωπα να παίξουν ρόλο προς όφελος της. Όλοι κάνουν λάθη τελικά!