(Ν2) "Πληροφοριοδότες" έχουν δώσει στην ασφάλεια 2 ονόματα από τους εκτελεστές της φονικής ενέδρας στα Πετράλωνα! Οι 2 φωτογραφίες, με τον νεκρό Τούρκο και τον δράστη των πυροβολισμών στην Πλατεία Βάθης. Είναι το ίδιο πρόσωπο.


Του Άρη Σπίνου 

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν τις τελευταίες ώρες από το τμήμα ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση της δολοφονίας του Τούρκου τα ξημερώματα της Κυριακής στα Πετράλωνα.Εκτιμούν με βεβαιότητα ότι η δολοφονία σχετίζεται με τη διπλή απόπειρα ανθρωποκτονίας στην πλατεία Βάθη την περασμένη Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου. Οι πληροφορίες που φτάνουν από τηλεφωνήματα "πρόθυμων" αλλά και 3 ραντεβού που έγιναν με "πηγές" που γνωρίζουν καλά το εμπόριο ναρκωτικών που κάνουν Κούρδοι και Τούρκοι, ξεκαθαρίζουν ότι και στις δυο περιπτώσεις τα θύματα είναι κουρδικής καταγωγής με δράση την διακίνηση ναρκωτικών στην Αθήνα. 

Αυτό που εξετάζεται ως αυτή την ώρα είναι το ενδεχόμενο κατά μεγάλη πιθανότητα το θύμα των Πετραλώνων να ήταν ο δράστης της επίθεσης στην πλατεία Βάθη.

Σχετικό ρεπορτάζ

Αυτόν αναζητάει η ΕΛΑΣ ως "εκτελεστή"! "Ξεκαθαρίσματα" Τούρκων στο κέντρο της Αθήνας. Έπεσαν οι σφαίρες σαν το "χαλάζι" στην Πλατεία Βάθης. Βαριά στο νοσοκομείο ο ένας πυροβολημένος στο στομάχι ενώ ο άλλος (που είναι αδερφός του) τραυματίστηκε ελαφρά.