Ο "τσαμπουκάς" βουλευτής Νίκος Ηγουμενίδης του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε διακοπές στην Κρήτη! Απείλησε με μετάθεση αστυνομικούς που τον σταμάτησαν για έλεγχο και του πήραν τις πινακίδες.


Του Άρη Σπίνου

Σε κααγγελία προχώρησαν αστυνομικοί στα Χανιά, καθώς, σύμφωνα με όσα έκαναν γνωστά, βουλευτής  ο οποίος οδηγούσε επικίνδυνα με αποτέλεσμα να τον σταματήσουν για έλεγχο και να του αφαιρέσουν τις πινακίδες, τους απείλησε μετά την επιβολή της ποινής. 


Σύμφωνα με την καταγγελία ο βουλευτής έκανε σειρά παραβάσεων με απανωτές προσπεράσεις σε σημεία που δεν επιτρεπόταν και έβαζε και σε κίνδυνο τη ζωή άλλων οδηγών και επιβατών αυτοκινήτων.

Έτσι, κλιμάκιο της Τροχαίας ΒΟΑΚ σταμάτησε το αυτοκίνητο του εν λόγω βουλευτή και προχώρησε στις δέουσες ενέργειες, επιβάλλοντας σχετικό πρόστιμο και αφαιρώντας τις πινακίδες.

Ο βουλευτής, όχι μόνο δεν ηρέμησε, αντίθετα άρχισε να απειλεί τους αστυνομικούς, ενώ πήρε, σύμφωνα με πληροφορίες και τηλέφωνα για να γίνει παρέμβαση.

Μάλιστα, ακόμη και ο Διοικητής της Τροχαίας ΒΟΑΚ στα Χανιά, Νίκος Ξανθουδάκης, δέχθηκε τηλεφώνημα για το συγκεκριμένο συμβάν και απειλήθηκε, όπως αναφέρει, μέχρι και με μετάθεση.

Ο κ. Ξανθουδάκης, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ενώ παράλληλα τόνισε ότι θα έπρεπε ο βουλευτής, αλλά και οι ανώτεροί του αξιωματικοί στην ΕΛ.ΑΣ., να δώσουν συγχαρητήρια στους αστυνομικούς για τον επαγγελματισμό τους και τον τρόπο που ενήργησαν, χωρίς καμία απολύτως διάκριση. Το ζήτημα είναι γιατί δεν δίνουν στην δημοσιότητα το όνομα του "εθνοπατέρα" για να μάθει ο κόσμος τι κουμάσι ψηφίζει. Το edolio5 γνωρίζει τα πλήρη στοιχεία του και σας λέμε ότι εκλέγεται.