Ανατροπή της κυβέρνησης με εντολή Βαρδινογιάννη βλέπουν στο Μαξίμου! Να ελεγχθούν όλες οι φορολογικές εκκρεμότητες της "οικογένειας" διέταξε για αντίποινα ο Μητσοτάκης.


Του Άρη Σπίνου

Επανερχόμαστε σήμερα με συνέχεια του ρεπορτάζ στο δημοσίευμα που είχαμε κάνει σχετικά με την εντολή Μητσοτάκη για να απομακρυνθεί από γύρω του ότι έχει σημείο αναφοράς την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Η επικοινωνιακή ομάδα του Μαξίμου χρησιμοποίησε φιλικά προσκείμενους δημοσιογράφους για να διαρρεύσει την φήμη ότι πίσω από το Νίκο Ανδρουλάκη κρύβεται η οικογένεια Βαρδινογιάννη οποία θέλει να γκρεμίσει τον Κυριάκο επειδή θεωρεί ότι αδικήθηκε από την διανομή των πόρων του ταμείο ανάκαμψης.

Η συγκεκριμένη επιχειρηματική οικογένεια μεσουρανεί στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες, ενώ έχει ισχυρή σχέση με τα ΜΜΕ. Θεωρείται μάλιστα παραδοσιακά ένα «φιλικό λιμάνι» για την παράταξη. Όταν όμως διαπίστωσε ότι η σημερινή κυβέρνηση δίνει γη και ύδωρ στην οικογένεια Λάτση, πάτησε το κόκκινο κουμπί. Το άμεσο μέλλον θα δείξει εάν οι προθέσεις, έστω και με τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζει, του Πατριάρχη της οικογένειας είναι να δει από τους τηλεοπτικούς δέκτες τον εκλογών την πτώση Μητσοτάκη. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 ο πρωθυπουργός ζήτησε να ανοίξουν όλοι οι φορολογικοί φάκελοι που βρίσκονται σε εκκρεμότητα αναφορικά με τις επιχειρήσεις που ελέγχονται από την γνωστή οικογένεια.