Όσοι πιστοί προσέλθετε! Με "κράχτη" τον Ρέμο σε φιλανθρωπική (;) συναυλία στις 27 Αυγούστου ο Father Alex ( κατά κόσμον Καρλούτσος) θα μαζέψει 100δόλαρα με το τσουβάλι. Επιχειρηματίες, λιμοκοντόροι και "παράγοντες" από την Αθήνα ετοιμάζονται για το ταξίδι στην Νέα Υόρκη και το "γλύψιμο" στον αντ' αυτού του Ελπιδοφόρου.


edolio5 team

Ο διαβόητος Father Alex, που εμφανίστηκε στη χώρα μας μετά του υιού Μάικλ ως συνοδός του νέου πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζώρτζ Τσούνη, αλλά  επέστρεψε άρον- άρον στη Νέα Υόρκη  ετοιμάζει στις 27 Αυγούστου μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία στην οποία θα τραγουδήσει ο Αντώνης Ρένος.

Όπως μαθαίνουμε έχει απευθύνει πρόσκληση να συμμετάσχουν στην φιλανθρωπική (;) αυτή συναυλία επώνυμοι Έλληνες επιχειρηματίες, παράγοντες, μεγαλοδημοσιογράφοι και λομπίστες που θα μεταβούν από την Αθήνα στη Νέα Υόρκη για το σκοπό αυτό! Όλοι εκείνοι δηλαδή με τους οποίους ο Father Alex νταραβερίζεται.

Θα έχει μεγάλη σημασία λοιπόν να απαθανατίσουμε τους εκλεκτούς του Father Alex που θα μετακινηθούν από την Αθήνα στη Νέα Υόρκη για την συναυλία του Ρένου, προκειμένου να καταλάβουμε με ποιους «παίκτες της πιάτσας» κάνει παιχνίδι! Οπότε όπως θα καταλάβατε, Όπως καταλάβατε το edolio5 θα είναι εκεί. Είναι γνωστό ότι ο Father Alex είναι ο ουσιαστικός αρχιεπίσκοπος Αμερικής, Εμείς ξέρουμε τον Ελπιδοφόρο αλλά στις ΗΠΑ ξέρουν τον Καρλούτσο.