Το edolio5 είχε γράψει 15 μέρες πριν ότι δεν θα δημοσιευτεί η λίστα με τους μεγαλοοφειλέτες! Ποια "οικογένεια" που χρωστάει εκατοντάδες εκατομμύρια "κρατάει" το Μαξίμου; Τα 2 προφητικά ρεπορτάζ μας που έδειχναν τι ερχόταν.


Του Άρη Σπίνου

Σας είχαμε ενημερώσει ότι δεν πρόκειται να δημοσιευτεί η λίστα με τους μεγαλοοφειλέτες του δημοσίου παρά τα όσα έλεγε η κυβέρνηση ότι από μέρα σε μέρα θα δοθεί η λίστα στην δημοσιότητα.

Οι εκλεκτοί φίλοι της κυβέρνησης κατάφεραν και κέρδισαν... την νομιμότητα! Τα λόγια είναι φτώχια. Για πρώτη φορά έγινε αυτό. Τι άλλο χρειάζεται να πούμε για να καταλάβουν άπαντες ποιος κυβερνάει αυτόν τον τόπο. Η λίστα θα δοθεί με το νέο έτος και βλέπουμε!


Σχετικά ρεπορτάζ:

Διαπλοκή - κυβέρνηση 1 - 0! Έχει "παγώσει" η λίστα της ΑΑΔΕ με τους μεγαλοοφειλέτες του δημοσίου που χρωστούν πάνω από 150.000 ευρώ. "Έχει μπλοκάρει ο server" λένε οι υπεύθυνοι... εδώ και 4 μέρες!

Ούτε άχνα από τα "μπουκωμένα" ΜΜΕ για τους μεγαλύτερους οφειλέτες του Ελληνικού δημοσίου... εν ζωή! 1,2 δις τα χρέη της οικογένειας Μαρινόπουλου που ζουν και βασιλεύουν με αμύθητη "κρυμμένη" περιουσία! Πότε θα εισπραχθούν ; Ποιος τους καλύπτει ; Γιατί το υπουργείο οικονομικών δεν δίνει επίσημα τα ονόματα τους στην δημοσιότητα;