Μιλάμε για πολύ ξύλο! Ο πασίγνωστος εφοπλιστής και οι "ψιλές" στο λογιστή του έξω από την γυάλινη είσοδο ναυτιλιακής εταιρίας στον Πειραιά από 3 "κοντόσβερκους" . Η επιστολή στο ΣΔΟΕ και το θηλυκό "βαθύ λαρύγγι" που ενημέρωσε τον πλοιοκτήτη.


Του Άρη Σπίνου

Ότι εγκλήματα και να έχεις κάνει τι μπορεί να είναι χειρότερο από το... να σε "δώσει" το δεξί σου χέρι ; Πριν από λίγες μέρες για τους μυημένους του edolio5 είχαμε γράψει:Τον κατήγγειλε πρώην συνεργάτης του γιατί δεν πήρε τα "ταγμένα"! Ιδού η πολυσέλιδη καταγγελία - φωτιά που “καίει” πασίγνωστο εφοπλιστή στην Αρχή για το Ξέπλυμα του Μαύρου Χρήματος. Τα 27 ακίνητα που ερευνώνται, η κόρη του, και ο ρόλος 2 δικηγόρων. Τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή αφού όλα μαθεύτηκαν!
 
Βούηξε η πιάτσα στον Πειραιά με το ξύλο που έπεσε προχθές έξω από Ναυτιλιακή εταιρία πέριξ του λιμανιού.  Από ότι μάθαμε το θύμα ήταν το δεξί χέρι - λογιστής του εφοπλιστή όπου μαζί κάνανε τις "δουλειές"! Από ότι μας είπε ένα "πουλάκι" τα "χαλάσανε" στον μοίρασμα και για αυτό έγινε και η καταγγελία. Ας γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Ο εφοπλιστής είχε υποσχεθεί  για μια δουλειά σε Νότια δήμο της Αττικής όπου ένας δημόσιος χώρος θα γινόταν πριβε Restaurant, στέκι πλουσίων, υπουργών και παράγοντων και ότι άλλο ήθελε προσέλθει! Ο λογιστής δεν θα έβαζε ούτε ευρώ όπως του είχε πει ο πασίγνωστος εφοπλιστής. Να όμως που είπε και ξε είπε.

 Τότε ο θιγόμενος έστειλε ανώνυμη επιστολή στο ΣΔΟΕ η οποία έχει κάνει άνω κάτω τα γραφεία της πλοιοκτήτριας εταιρίας. Υπήρχε όμως μια λεπτομέρεια. Η καταγγελία γράφτηκε από μια γραμματέα της εταιρίας η οποία διατηρούσε δεσμό με τον λογιστή. Τα έφερε έτσι όμως η ζωή και χώρισαν με πολύ άσχημο τρόπο. Η εξέλιξη είναι γνωστή. Η γραμματέας από εκδίκηση αλλά και από φόβο ότι θα μαθευτεί ο ρόλος της πήγε και τα είπε όλα με χαρτί και καλαμάρι εκεί που έπρεπε. 

Έτσι λοιπόν όταν λογιστής πριν λίγα πρωινά πήγε στο γραφείο του αμέριμνος τον περίμεναν στην γυάλινη είσοδο 3 "κοντόσβερκοι" και του έδωσαν και κατάλαβε. Από τότε όπως μαθαίνουμε δεν τον βρίσκει κανείς ούτε στο τηλέφωνο ούτε στο σπίτι του.