Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ! Ο διαγωνισμός για την "Αττική οδό"... ακύρωσε τις εκλογές! Ματαιώνεται η διαδικασία επιλογής παραχωρισιούχου για το νέο έτος. Όλη η κατασκευαστική πιάτσα δείχνει τον Περιστέρη της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ότι θα πάρει την δουλειά με ψίχουλα.


Του Άρη Σπίνου

Τα έχουμε γράψει και τα έχουμε ξαναγράψει στο edolio5 περί του μεγάλου διαγωνισμού που τρέχει η κυβέρνηση να κλείσει με νύχια και με δόντια και αφορά τον νέο παραχωρισιούχο της Αττικής Οδού. Όταν αποκαλύψαμε πριν από περίπου 4 μήνες ότι ο διαγωνισμός για την παραχώρηση της Αττικής οδού πάει πίσω, ότι δεν θα πραγματοποιηθεί εντός του 2022 σύμφωνα με τις εξαγγελίες, αλλά θα μετατεθεί για το Α’ εξάμηνο του 2023 λόγω της συγκυρίας, μας τηλεφωνούσαν διάφοροι περίεργοι και μας έλεγαν ότι κάνουμε λάθος. 

Σήμερα όλοι αυτοί  είναι διπλά εκτεθειμένοι αφού η διαγωνιστική διαδικασία για την Αττική οδό βάσει του … νέου σχεδιασμού θα πραγματοποιηθεί κατά το Α’ Τρίμηνο του 2023! Αυτός είναι και ο λόγος που ο πρωθυπουργός δεν θέλει να κάνει εκλογές εάν δεν έχει "τακτοποιήσει" αυτήν την δουλειά. Με διάφορες προφάσεις ετοιμάζονται να δώσουν στον νέο παραχωρισιούχο την εκμετάλλευση της Αττικής Οδού με λιγότερο από 2 δις για 25 χρόνια 

Πάνε να μπλέξουν – συνδέσουν το τίμημα για την Αττική οδό σε μετρητά, με ποσοστά επί του τζίρου!!! Ως σύγχρονοι αλχημιστές πάνε με «παρά φύση» μεθοδεύσεις, να μετατρέψουν το χρυσάφι σε χαλκό. Το περίεργο όλων είναι ότι τα κόμματα εξουσίας στην βουλή δεν βγάζουν τσιμουδιά αφού φαίνεται ότι ο νέος Εθνικός Εργολάβος της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Περιστέρης είναι εκλεκτός όλων.