Αυτοκτόνησε είπε ο Ιατροδικαστής! Στην λαχαναγορά του Ρέντη βρέθηκε νεκρός οδηγός νταλίκας της μεταφορικής Beinoglou μέσα στην καμπίνα του. Είχε περάσει wrap στο λαιμό του. Την Δευτέρα οι επίσημες απαντήσεις.


Του Άρη Σπίνου

Αυτοχειρία δείχνουν τα πρώτα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 47χρονο οδηγού φορτηγού ο οποίος βρέθηκε νεκρός την Παρασκευή το πρωί στην καμπίνα της νταλίκας του στη λαχαναγορά του Ρέντη, όπως είχε γράψει το edolio5 μεταξύ και άλλων ΜΜΕ.

Έπειτα από έρευνα που πραγματοποίησε το κλιμάκιο της Ασφάλειας που έφτασε στο σημείο και εξέτασε την καμπίνα της νταλίκας αλλά και την καρότσα του φορτηγού δεν προέκυψαν στοιχεία εγκληματικής ενέργειας. Ωστόσο, ξεκάθαρη απάντηση θα δώσει η νεκροψία-νεκροτομή όταν ολοκληρωθεί, πιθανότατα τη Δευτέρα.

Ο επαγγελματίας οδηγός φέρεται να είχε σταθμεύσει το όχημά του στο πάρκινγκ της Κεντρικής Λαχαναγοράς επί της οδού Κένεντυ από το βράδυ της Πέμπτης και στη συνέχεια να έβαλε τέλος στη ζωή του αφού πέρασε ένα tie wrap στο λαιμό του.

Δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που ο 47χρονος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του ωστόσο ο αδερφός του που έσπευσε στο σημείο της αυτοκτονίας και αντίκρισε νεκρό τον 47χρονο ξέσπασε σε λυγμούς.