Αυτός είναι ο αστυνομικός - προπονητής που βίαζε την 14χρονη αθλήτρια σύμφωνα με την καταγγελία της ιδίας και της μητέρας της! Τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Αύριο οδηγείται στον ανακριτή. Όλη η δικογραφία και η κατάθεση της ανήλικης.


edolio5 team 

Όπως είναι γνωστό ήδη αστυνομικός που υπηρετεί στο Προαναχωρησιακό Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών Μυτιλήνης, συνελήφθη την Παρασκευή 29 Ιουλίου, κατηγορούμενος για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανηλίκων που δεν είχαν συμπληρώσει τα 15 έτη, για κατάχρηση ανηλίκων σε γενετήσιες πράξεις και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Προηγήθηκε καταγγελία ανήλικης και των γονέων αυτής, σύμφωνα με την οποία ο αστυνομικός, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του ως προπονητής αθλήματος, προέβη τουλάχιστον από τον Ιανουάριο του 2022 σε κατ' επανάληψη γενετήσιες πράξεις με την ανήλικη, ενώ τουλάχιστον από τον Μάιο του 2022, κάνοντας χρήση προφίλ σε διαδικτυακή εφαρμογή, επιχειρούσε συστηματικά να παρασύρει την ανήλικη σε πορνογραφικές παραστάσεις. Το σχετικό ρεπορτάζ του edolio5 με όλη την δικογραφία και την κατάθεση της ανήλικης.