Ομολόγησε την δολοφονία ο γιος της Σπύρος Βενιέρης! Βρέθηκε σφαγμένη στο σπίτι της στην Αίγινα η ηθοποιός Μαρίνα Μπονίκου. "Δεν με άφηνε να βγαίνω από το σπίτι" είπε στους αστυνομικούς!


edolio5 team 

Ο γιος της άτυχης ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου, είναι ο δολοφόνος της, όπως ομολόγησε τελικά στις αρχές τα ξημερώματα της Κυριακής 5 Ιουνίου 2022. Η άτυχη 73χρονη βρέθηκε μαχαιρωμένη χθες Σάββατο 4 Ιουνίου στο σπίτι της στην Αίγινα με μία σακούλα περασμένη στο κεφάλι της, μέσα σε μία “λίμνη” αίματος.

Ο 46χρονος Σπύρος Βενιέρης, είχε εξ’ αρχής προσαχθεί στην Ασφάλεια Πειραιά ως ο υπ’ αριθμόν 1 ύποπτος για την άγρια δολοφονία της μητέρας του, την οποία τελικά και ομολόγησε. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο δράστης-μητροκτόνος ανέφερε στην ομολογία του: «Δεν με άφηνε να βγαίνω. Δεν με άφηνε να μιλάω πολύ».

Μάλιστα στο σημείο του εγκλήματος, βρέθηκαν δύο μαχαίρια (ένα μαχαίρι πεταλούδα και ένα κουζινομάχαιρο), όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας, με τα οποία ο μητροκτόνος τέλεσε το έγκλημα. Από την αυτοψία που πραγματοποιήθηκε στο χώρο που η Μπονίκου βρέθηκε νεκρή, διαπιστώθηκε ότι ο Βενιέρης χτύπησε τη μητέρα του στο κεφάλι με ένα πήλινο βάζο, το οποίο βρέθηκε σπασμένο, και στη συνέχεια την μαχαίρωσε με το μαχαίρι πεταλούδα και το κουζινομάχαιρο.

Μετά τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά, ενώ αναμένεται να υποβληθεί και σε ψυχιατρική εξέταση, καθώς όπως αναφέρεται σε όλες τις μαρτυρίες, αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.