Μουσική και άφθονη κόκα! Η παρέας της "χρυσής βίζας, ο υπουργός" και τα πάρτι στην Γλυφάδα! Ο ταξίαρχος οι "εμίρηδες", τα επώνυμα κορίτσια και... ο "Καφάσης"!


Του Άρη Σπίνου

Τώρα που άρχισε για καλά το καλοκαίρι τα πλάτσα πλούτσα στην πισίνα της γνωστής βίλας με την ψηλή μάντρα στην Γλυφάδα καθημερινό φαινόμενο. Στην ευρύτερη περιοχή, λένε οι πληροφορίες, του edolio5 λειτουργούν κάποια «συστήματα» που παρέχουν παντός είδους υπηρεσίες (από επώνυμα –  κορίτσια μέχρι ουσίες και διοργάνωση …εκδηλώσεων) προς υψηλού επιπέδου ενδιαφερόμενους με δυνατότητα να πληρώνουν αδρά και cash! Μετρητά!

Οι οποίοι διαμένουν συνήθως σε υπερπολυτελείς βίλες των Νοτίων Προαστείων, από τον Άλιμο μέχρι την Βουλιαγμένη, τη Βάρκιζα και το Λαγονήσι!

Οι μαζικές συναθροίσεις , γύρω από την πισίνα, με την παρουσία πολλών κοριτσιών και την παροχή άφθονης σαμπάνιας, ουίσκι, βότκας, τεκίλας και …άσπρης σκόνης!

Τα επαναλαμβανόμενα πάρτι κάθε τρεις και λίγο, για λογαριασμό των δύο (άντε τριών) Αράβων, που έρχονταν Αθήνα για το σκοπό αυτό, είχαν αναλάβει κάτι νταραβεριτζούδες (σύγχρονες εκδοχές της ξεπερασμένης έννοιας «τσατσά») της ευρύτερης περιοχής, που είχαν τα απαραίτητα κονέ και προσβάσεις!

Στους δύο «Εμίρηδες» άρεσε να συμμετέχουν τουλάχιστον 10 κορίτσια στο πάρτι, τα οποία είτε περιφέρονταν πίνοντας, τρώγοντας ή …τραβώντας γραμμές ή είχαν ενεργό ρόλο στο όργιο που επακολουθούσε, όπου ενίοτε εμφανίζονταν και special guest stars, όπως ένας γνωστός ποδοσφαιριστής ιστορικής αθηναϊκής ομάδας, που καυχιόταν για την ομορφιά και τα προσόντα του και ο οποίος το βράδυ πέρασε καλά με τα κορίτσια και το πρωί ξύπνησε … «Καφάσης»! Σημαντικό ρόλο σε αυτές τις διοργανώσεις έχει και η παρέα που θησαύρισε με τις χρυσές βίζες, το μοντέλο και ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ. Έμαθα ότι στο τελευταίο πάρτι ήταν και ένας ταξίαρχος της ΕΛΑΣ που τα ΣΚ ανεβαίνει μέχρι το Φλαμίνγκο, το καζίνο στα Σκόπια, για να ξεδώσει.