QUIZ! Το αυθαίρετο του υπουργού στο Αιγαίο και η... κόμη δίπλα στην Πισίνα! Η γυμναστική με ελαφριά περιβολή και το "μάτι" από την αλλοδαπή γειτόνισσα. Η πώληση της Βίλας σε σύμμαχο χώρα.


Του Άρη Σπίνου

Επειδή είμαστε πεπεισμένοι ότι οι αναγνώστες του edolio5 είναι ψαγμένοι και μυημένοι στα δύσκολα θα σας δώσουμε ένα ρεπορτάζ φρέσκο πασχαλιάτικο με ολίγον χρειαζόμενη σκέψη. Ακούστε τώρα να δείτε τι έμαθα τις Άγιες μέρες του Πάσχα από φίλες και φίλους που ταξίδεψαν για ολιγοήμερες διακοπές στο ονειρικό Αιγαίο.

Σε κάποιο νησί του Αιγαίου λοιπόν, όχι από τα πολύ κοσμικά είχε αγοράσει σπίτι Υπουργός της Κυβέρνησης με την ευειδή σύζυγό του.

Σε κάποια φάση προ διετίας το ζεύγος αποφάσισε ότι θέλει την ησυχία του και την απομόνωσή του.

Γι’ αυτό και σε χρόνο ρεκόρ ανύψωσε σημαντικά την μεσοτοιχία του με γειτονικό σπίτι σε βαθμό …πύργου.

Όταν το περυσινό καλοκαίρι οι αλλοδαποί γείτονες του εκλεκτού ζεύγους ήρθαν από την πατρίδα τους για να απολαύσουν τον ελληνικό ήλιο και την ελληνική θάλασσα στο δικό τους γειτονικό σπίτι, διαπίστωσαν με έκπληξη ότι με τον υψηλό (και φυσικά παράνομο) τοίχο που είχε ανυψώσει το εκλεκτό ζευγάρι έβλεπαν μόνο ήλιο διότι η θέα της θάλασσας είχε κρυφτεί επιμελώς.

Προσέφυγαν στις αρμόδιες αρχές οι άνθρωποι, κατήγγειλαν το γεγονός και το Αστυνομικό Τμήμα του νησιού, όπου τους υπέδειξαν να υποβάλλουν μήνυση κάτι το οποίο και έπραξαν.



Την γυναίκα του αλλοδαπού ζεύγους όμως την έτρωγε η περιέργεια να δει τι κρύβεται πίσω από το … νέο τείχος του Βερολίνου που είχε ανεγερθεί και την απέκοψε από τη θέα της θάλασσας..

Η λαθραία και ελαφρώς επικίνδυνη αναρρίχησή της πάντως την αποζημίωσε: της απεκάλυψε θέαμα με το οποίο έβαλε τα γέλια και ξέχασε προς στιγμήν τα δικαστικά τρεχάματα: με δύο λόγια είδε τον υπουργό να γυμνάζεται μανιωδώς αλλά για να γυμναστεί καλύτερα είχε αφαιρέσει την πρόσθετη κόμη του.

Ιδρωμένος ήταν ο άνθρωπος από την πολλή γυμναστική, λογικό και ανθρώπινο να ενοχλείται από τις «δανεικές τρίχες». Το θέαμα όμως είχε και άλλο συμπλήρωμα. Ο υπουργός προφανώς επειδή ίδρωσε φορούσε μόνο το σαρκίο του!

Το αποτέλεσμα σε έναν ουδέτερο παρατηρητή όπως η «κατάσκοπος» γειτόνισσα ήταν εξαιρετικά ιλαρό.

Φυσικά η ζωή πήρε το δρόμο της μετά το ευτράπελο γεγονός αλλά και το διάσημο ζευγάρι πήρε το δικό του δρόμο αφού μετά τους ψιθύρους για την πολεοδομική ατασθαλία αποφάσισε και πούλησε το σπίτι.

Για να είστε απόλυτα πληροφορημένοι μαθαίνω μάλιστα ότι ο αγοραστής είναι ο αδελφός πασίγνωστου πρώην Προέδρου χώρας, εξαιρετικά φιλικής προς της Ελλάδα.