Αποφυλακίστηκε ο Βασίλης Γκουρούσης! Δεν έχει βρεθεί ούτε καρφίτσα από το πολυδιαφημισμένο ριφιφί της Alpha Bank στο ψυχικό που το "χρέωσαν" στον απένταρο επιχειρηματία για να κλείσει ο φάκελος.


Του Άρη Σπίνου

Εκτός φυλακής βρίσκεται ο επιχειρηματίας και σύζυγος της «αισθητικού των σταρ» Τέτας Καμπουρέλη, Βασίλης Γκουρούσης, ο οποίος είχε προφυλακιστεί για κλοπή μετρητών και κοσμημάτων σε κακουργηματικό βαθμό. Να σημειώσουμε ότι μέχρι σήμερα δεν έχει βρεθεί ούτε καρφίτσα από τα κλοπιμαία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5, το αίτημα αποφυλάκισης που κατέθεσε ο επιχειρηματίας, ο οποίος κρατούνταν στις φυλακές Τρικάλων, έγινε δεκτό, με αποτέλεσμα να αφεθεί τελικά ελεύθερος την Δευτέρα.

Ο σύζυγος της γνωστής τηλεπερσόνας είχε συλληφθεί από από τις αστυνομικές αρχές για την κλοπή – μαμούθ που έγινε σε θυρίδες της Alpha Bank στην περιοχή ψυχικού τον Νοέμβριο του 2020 με λεία μετρητά και τιμαλφή αξίας 5.000.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές έφτασαν στα ίχνη του μετά από τον εντοπισμό DNA του 58χρονου επιχειρηματία 58χρονου σε σημείο θυρίδας που είχε διαρρηχθεί.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές κατ’ εξακολούθηση, απείθεια και παράβαση του νόμου περί όπλων. Μάλιστα αμφισβήτησε τα στοιχεία και την έρευνα των αστυνομικών αρχών.