Μετά τους "Πισπιριγκολόγους" έσκασαν μύτη και οι "Σκαφτουρολόγοι"! Τα ίδια απόστρατα ραμολιμέντα και οι ντεντέκτιβ της ομονοίας, κάνουν αναλύσεις επί αναλύσεων δίνοντας ρεσιτάλ ασχετοσύνης!

Του Άρη Σπίνου

Ο ξάδερφος της θείας που είχε μια κόρη που ο γαμπρός της  δούλευε στον φούρνο που είχε ο αδερφός ενός φίλου του, και έπαιρνε ψωμί ο Σκαφτούρος έχει πιάσει πρώτο τραπέζι πίστα στις τηλεοπτικές εκπομπές για να αναλύσει ποιοι και γιατί σκότωσαν τον "Θείο Τζό". 

Έκαναν πάλι την εμφάνιση τους οι γελοτοποιοί των ΜΜΕ που κάθε φορά που ακούγεται το κροτάλισμα των καλάσνικοφ ως ειδικοί ασχετοσύνης καλούνται για να προσφέρουν λίγο γέλιο στους τηλεθεατές. Δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Δεν ξέρουν που πατάνε και που βρίσκονται! Ο ντεντέκτιβ με το μαντιλάκι σαν τον μαϊντανό μέσα σε όλα. 2 - 3 απόστρατοί της ΕΛΑΣ που τους έχουν ξεχάσει και οι λάσπες παριστάνουν τους γνώστες των πάντων. Οι ίδιοι εντελώς συμπωματικά είχαν στασίδι και ως "Πισπιριγκολόγοι".

Η ευθύνη όμως είναι των ΜΜΕ. Πλασάρουν σκουπίδια για να γεμίσουν τον χρόνο τους και να πάμε παρακάτω. Θα πάμε όμως μια και καλή και δεν θα έχει επιστροφή.