Συνελήφθη ο αντιεξουσιαστής Βασίλης Δημάκης που είχε σπάσει το βραχιολάκι πριν 6 μέρες! Το σπίτι στην Νίκαια και η έφοδος των ΕΚΑΜ.


edolio5 team

Ο Βασίλης Δημάκης συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή της Νίκαιας. Το σπίτι όπου εντοπίστηκε, ανήκει σε μια Αλβανίδα, της οποίας ο σύζυγος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές Αρχές και είναι υπόδικος.

Ο 43χρονος Δημάκης, εντοπίστηκε από της δυνάμεις ασφαλείας του Πειραιά, με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ, της ΕΚΑΜ και της αντιτρομοκρατικής. Είχε παραβιάσει στις 17 Μαρτίου την εκπαιδευτική άδεια, καθώς δεν είχε εμφανιστεί στο Πανεπιστήμιο όπου έπρεπε να πάει, ενώ είχε σταματήσει να εκπέμπει το βραχιολάκι που είχε προκειμένου να λαμβάνει την εκπαιδευτική άδεια.

Σε επιστολή του σε ιστοσελίδα, ο Δημάκης εξήγησε τους λόγους τους οποίους τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Έριξε ευθύνες στην εισαγγελέα Πρωτοδικών, η οποία όπως ανέφερε «φέρει τεράστια ευθύνη στην ομολογουμένως κακή απόφαση που έλαβα για μένα».

Στη δικογραφία που θα σχηματιστεί, θα απαγγελθούν κατηγορίες για υπόθαλψη εγκληματία στη γυναίκα που τον έκρυβε στο σπίτι της.