Βόμβα! Υπάλληλος του εφετείου Αθηνών "έβαλε χέρι" σε δικογραφία με κατηγορούμενο γνωστό επιχειρηματία, αφαιρώντας ενοχοποιητικά έγγραφα. Ο άγριος καβγάς με συνάδελφο του που τον έπιασε στα πράσα.

Του Άρη Σπίνου

Το γεγονός δεν αμφισβητείται και έχει φτάσει στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Πριν λίγες μέρες έγινε άσχημος καβγάς μεταξύ 2 υπαλλήλων του εφετείου Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε στο edolio5 αυτήκοος μάρτυρας, ο ένας εκ των 2 υπαλλήλων, σύμφωνα με τον άλλον είχε πάρει από το αρμόδιο γραφείο μια καυτή δικογραφία και αφαίρεσε από αυτήν ενοχοποιητικά έγγραφα που αφορούσαν τον κατηγορούμενο που είναι γνωστός επιχειρηματίας. Η δικογραφία που βρισκόταν πάνω στο γραφείο του έγινε αντιληπτή από τον συνάδελφο του. Να σημειώσουμε ότι δεν είχε όπως μας είπαν καμία αρμοδιότητα να επεξεργάζεται την δικογραφία αυτή. Ο καβγάς ήταν έντονος αλλά δυστυχώς πολλοί συνάδελφοι τους έδειξαν διάθεση συγκάλυψης του γεγονότος! Όπως μάθαμε ενημερώθηκε η προϊσταμένη της εισαγγελίας εφετών και την Δευτέρα θα υπάρχει συνέχεια.