Η πρώην σύζυγος και η κολλητής της! Ξεκίνησε η δίκη της δολοφονίας του Βασίλη Κοκκίνη που βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη! Οι 2 γυναίκες και ο "βοηθός" που σχεδίασαν και εκτέλεσαν τα πάντα.


edolio5 team

Ξεκίνησε την Παρασκευή στο Εφετείο Αθηνών η δίκη για την άγρια δολοφονία του ναυτικού Βασίλη Κοκκίνη που βρέθηκε νεκρός σε καταψύκτη στην Καλλιθέα.

Το φρικτό έγκλημα είχε σοκάρει το Πανελλήνιο. Ο άτυχος ναυτικός είχε βρεθεί νεκρός στον καταψύκτη του διαμερίσματος της πρώην συζύγου του, στην Καλλιθέα. Τον είχαν σκοτώσει τον Ιανουάριο του 2015, όμως η αλήθεια αποκαλύφθηκε ένα χρόνο μετά.

Για τη δολοφονία καταδικάστηκαν σε πρώτο βαθμό τρία άτομα. Η πρώην σύζυγος του θύματος Ανέλια Αλεξάντροβα σε ισόβια κάθειρξη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Η φίλη της, Γιορντάνκα Στόιτσεβα καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 18 ετών. Φέρεται να τη βοήθησε στο να βρει τα άτομα που θα διέπρατταν το έγκλημα, για την πράξη της απλής συνέργειας στην ανθρωποκτονία, ενώ στον νεαρό, ο οποίος εμφανίζεται να είχε μεταφέρει τον καταψύκτη στο διαμέρισμα, επιβλήθηκε ποινή τριών χρόνων με αναστολή για υπόθαλψη εγκληματία.

Το ζευγάρι είχε και ένα παιδί, ενώ την τραγική αποκάλυψη έκαναν οι δικαστικοί επιμελητές που μπήκαν στο σπίτι μαζί με τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος.

«Άνοιξα τον καταψύκτη και τον έκλεισα αμέσως. Λέω “μήπως δεν είδα καλά”… Φωνάζω τους υπόλοιπους, ξανανοίγουμε τον καταψύκτη και βλέπουμε ένα πτώμα. Ήταν δεμένος χειροπόδαρα με σχοινιά, πλάτη, σε εμβρυακή στάση» είχε περιγράψει στις Αρχές ένας από τους δικαστικούς επιμελητές.

Στο δικαστήριο εξετάστηκαν οι μάρτυρες κατηγορίας. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 21 Μαρτίου με την κατάθεση των μαρτύρων υπεράσπισης. Η πλευρά της καταδικασμένης σε ισόβια Βουλγάρας συζύγου του θύματος έχει προτείνει να καταθέσει και ο τότε ανήλικος ,ενήλικος πια γιος του θύματος.