Να σου και η "Μαργαρώ"! Εμφανίστηκε ο κύριος "τίποτα" για να πει ότι είναι παρόν! Ακόμα ψάχνει θέση για ψηφοδέλτιο ο Δημητράκης! Ο ίδιος διαδίδει ότι τον παρακαλεί ο Ανδρουλάκης για να ηγηθεί στο επικρατείας!


Του Άρη Σπίνου

Εκεί που νομίζαμε ότι ο Κυρ Δημήτρης τρώει από τα έτοιμα και απολαμβάνει διακοπές στην Ελβετία εμφανίστηκε στον ANT1. «Τα Rafale είναι αναγκαία για την αμυντική θωράκιση της χώρας και την ενίσχυση του γεωπολιτικού μας ρόλου» δήλωσε η αυτού εξοχότης. Αυτόν περιμέναμε να μας το πει. 

Ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος και υπουργός Εξωτερικών σημείωσε, επίσης, ότι «η Ελλάδα είναι σε ισχυρή θέση. Έχει πείσει τη διεθνή κοινότητα για το δίκαιο των θέσεων της. Πολύ ορθά εξοπλίζεται, ενώ ταυτόχρονα τείνει χείρα διαλόγου προς την Τουρκία. Οι πρόσφατες δηλώσεις του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι ξεκάθαρες. Οι πολεμοχαρείς φωνές από τις δύο πλευρές μόνο κακό κάνουν».

Πολιτικές παρλαπίπες χωρίς κανέναν νόημα. Έτσι για μιλήσει! Σας έχουμε ενημερώσει ότι ο Αβραμόπουλος το ποιο πιθανόν είναι να μην είναι καν υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία. Τώρα τελευταία μαθαίνουμε ότι όσο και αν σας φαίνεται περίεργο ο ίδιος μοιράζει No Paper ότι του έχει γίνει πρόταση από τον Ανδρουλάκη για να τον συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, στην πρώτη θέση, στο πνεύμα αυτού που λέμε διεύρυνση της πολιτικής! Αστεία πράγματα που μόνο το μυαλό του Αβραμόπουλου το σκέφτεται μπας και τσιμπήσει ο Μητσοτάκης και τρέξει να προλάβει το κελεπούρι μην το χάσει.